woensdag 9 augustus 2017

Robs grote tuinverbouwing team

Kan jij wel een grote tuinverbouwing gebruiken of heb je inspiratie nodig? Rob Verlinden en zijn team pakken tuinen aan die een flinke verbouwing nodig hebben. Van kleine tot grote tuinen en van schooltuinen tot daktuinen.


En gelukkig zijn interieurexpert Suzanne en tv-kok Jeremy er ook iedere keer bij voor de . Voorheen werd het programma uitgezonden onder de naam De Tuinruimers. Robs Grote Tuinverbouwing.

Nadat Rob en Ivo een passe. Alle afleveringen bekijken. Afgelopen zomer ging Rob op pad naar Normandiu00eb voor een bijzondere tuinreis. Rob vertrekt vanaf Paleis het Loo in Apeldoorn en vertelt waarom . Ondertussen pakt Suzanne de styling aan de . Erich heeft zijn vrouw Roelie opgegeven.


Ze zijn onlangs verhuisd en hebben binnenshuis al flink gewerkt aan hun droominterieur maar aan de tuin zijn ze nog niet toegekomen. Ook is met name Roelie nog niet tevreden over .

Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Het begint in de vroege ochtend met de ouderwetse overval waarbij Rob, Suzanne en Jeremy de . Naast de tuin tovert Jorna het interieur van de woning om naar een gezellige en huiselijke sfeer. Hierbij is vaak een vloerkleed nodig en daarvoor weet Jorna ons.


In dit SBSprogramma laat e-Domotica reseller ElectroStyling zien hoe een bestaande woning slimmer wordt met bijvoorbeeld e- Domotica . Zo is gekozen voor rode beplanting, rode muren onder de overkapping en uiteraard rode sierkussens van Kees . In de uitzendingen van Rob en zijn team worden tuinen op zijn kop gezet. Daktuinen, schooltuinen, grote en kleine . Wij hebben onze tuinposters beschikbaar gesteld voor deze mooie galerie. Omdat Roelie nog niet tevreden is over haar interieur. Het wordt een groen en vrolijk . PlantPlezier, het platform voor iedereen die meer wil weten over tuinieren, tuintrends en planten. Op woensdag april hebben leerlingen van groep 4GR en 5GR van Praktijkschool Breda meegedaan aan het TV-programma Rob's grote tuinverbouwing van SBS 6. Ivo Putman geeft een originele kijk op tuinieren.


Het programma wordt op mei uitgezonden. In deze eerste aflevering van een nieuw seizoen neemt Rob emotioneel afscheid van zijn trouwe . De naam van het programma dekt de lading. Hiervoor kiest hij vaak voor de Mobilane Kant en Klaar Haag.

Hoewel er vaak wordt gekozen voor de Hedera helix Woerner, wisselt hij ook graag in soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts