donderdag 10 augustus 2017

Koploper lelystad contact

Stel uw vraag via het contactformulier. Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. Aquasporten, banenzwemmen, squashen, tennissen of klimmen.


Na het sporten even relaxen? Dat kan onder een van onze zonnebanken.

Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om online contact met het Sportbedrijf te zoeken, online een reservering te plaatsen voor squash, zonnebank, een sporthal, gymzaal of sportzaal. Tevens kunt u hier antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Sportbedrijf Lelystad stimuleert zo veel mogelijk inwoners van Lelystad om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. De Koploper in Lelystad heeft maar liefst vijf zwembaden: twee 25-meterbaden, een doelgroepenbad en twee recreatiebaden. Jonge kinderen vermaken zich urenlang in het Piratenbad met scheepswrakken, een vuurtoren en waterkanonnen.


In het grote recreatiebad is een stroomversnelling en een spectaculaire glijbaan . Wilt u een feest organiseren of reserveren?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zin in een spetterende dag? U kunt hier een dag zwemplezier beleven met het hele gezin of sportief in beweging zijn. Informatie over sport- en beweegactiviteiten en sportaccommodaties in Lelystad , waaronder.


Contact met ons opnemen. Waar bent u maandagavond januari om 21. Wij zijn in ieder geval in het wedstrijdbad van De Koploper te vinden! Naast de recreatiebaden zijn er twee meterbaden, een wedstrijdbad en een instructiebad.


Het instructiebad heeft een beweegbare bodem. Het doelgroepenbad is geschikt voor lessen voor kinderen en ouderen. In Zwembad de Koploper is er iedere vrijdagavond discozwemmen voor kinderen van acht tot zestien jaar.


Zeven dagen per week en ruim 3dagen per jaar is De Koploper geopend. Meer dan medewerkers zorgen voor een recreatieve, sportieve en gezellige ochten middag of avond voor de bezoekers. Our website functions better through the use of cookies.


We gain more insight in the use of our website and its efficiency through the use of cookies.

For example, we can see how often and . Kom jij ook binnenspelen in ons kinderspeelparadijs? Vechtsporten, zoals pencak silat en karate, kunt u beoefenen in verschillende zalen in Lelystad. Deze van oorsprong Nederlandse sport kunt u spelen in verschillende zalen in Lelystad.


Auto Aafrit of N3richting Lelystad. Deze waterattractie heeft een activiteitentoren, een. Tip de redactie via WhatsApp! Organisator: De Houtrib. Mede-organisator: Ook dit jaar is de organisatie een samenwerking van zwemvereniging Z. Houtrib, het Sportbedrijf en zwembad de Koploper ! Deze succesvolle samenwerking zorgt al jaar in, jaar uit voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts