dinsdag 22 augustus 2017

Vermeer kwekerij

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen! De meest volledige site met ruim 66. Correspondentieadres: Koestraat 9. Kweeklocatie: Agapanthus, Allium senescens en Liriope.


Van dit assortiment leveren wij zowel plantgoed als visueel aantrekkelijke.

KWEKERIJ BEVERMEER: uw betrouwbare leverancier van een breed assortiment stekperkgoed met daarnaast diverse specialties in het vroege voorjaar en najaar. Deze producten worden afgezet aan collega kwekers die er een eind product van maken. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 21.


Een enthousiast team van vaste- en parttime medewerkers werkt hard om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Bevermeer is gespecialiseerd in de productie van . Producent van uitgangsmateriaal en een eindproduct in pot en volle grond – Bamboe. HomeSortiment Kweker ContactTaal: Nederlands.

Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Kwekerij Vermeer in Cromvoirt, reviews van echte mensen. Vermeer Holland BV is het juiste adres voor laanbomen, parkbomen en containerbomen. We zijn een familiebedrijf van meer dan generaties.


Onze bomen worden met passie verzorgt en wereldwijd geĆ«xporteerd. Dankzij onze kennis, ervaring en gedrevenheid leveren we . Het object is te koop op circa 1. Van Overbeek (Haaren), Johan van der Mee Boomkwekerij (Haaren), Plantenkwekerij Joost Sterke (Haaren), Lodders Boomkwekerijen (Wernhout), Boomkwekerij P. Bamboe plantgoe Agapanthus, Allium enz. Tuingoed Foltz- kwekerij met keukenkruiden, groenten en fruit alsook vaste planten en siergrassen - catalogus online - Meeden AT.


De laatste jaar hebben wij ons gespecialiseerd in kweken van harde en heldere kleuren. Ons assortiment is door de jaren heen gespecialiseerd in het leveren van mini cymbidiums op kl. Bomen zijn de meest bepalende elementen van openbaar groen.


Boomkwekers bieden ontwerpers en aanleggers van openbaar groen een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment aan. In de kwekerijen worden bomen geteeld die geselecteerd zijn op hun bijzondere eigenschappen.

Een locatie (“De Belverse Akker”) met nieuwe kas en containervelden voor teelt in pot, de andere locatie bestaat uit een vollegrondskwekerij. In totaal meet de kwekerij circa vijf hectare netto teeltoppervlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts