maandag 14 augustus 2017

De border betekenis

Oorspronkelijk: randbed. Nu: afgebakend plantbed van elke vorm, gebruikt voor het kweken van siergewassen. Een border (bloemperk, bloembed of afgeperkte ruimte van tuin) is een strook grond met een beplanting van vaste planten in verschillende hoogten.


Meestal maakt een border deel uit van een tuin en vaak grenst hij aan een muur, schutting of een haag. De beplanting hangt af van de grondsoort, zuurgraa .

Germany borders on France. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Borders inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Borders en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze . Woordherkomst uit het engels.


De waarde hidden heeft dezelfde betekenis als none, behalve wanneer er in een tabel met samenvallende tabelranden sprake is van conflicten tussen de stijlen van de verschillende tabelelementen.

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? In haar boek vertelt ze verder dat verhalen, als zou de Border Collie vernoemd zijn naar het schapenras waarmee de honden werkten, niet bevestigd konden worden. Nergens zou een schapenras met de . Frequent schoffelen in een droge junimaand breekt de capillaire buisjes in de bodem. Het vocht blijft in de bodem, slechts het bovenste kruimellaagje droogt uit.


In juli gaat de border nog een tijdje door. Nu spelen ook de eenjarigen hun rol van betekenis. Voor antropologen is een boundary wat mensen op onzichtbare manier van elkaar scheidt, terwijl de border een ruimtelijke onderverdeling aanduidt.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten border check – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. Vertalingen in context van cross- border cooperation in Engels-Nederlands van Reverso Context: cross- border cooperation between, cross- border cooperation programmes, european grouping of cross- border cooperation. Met de uitbreiding van de Unie neemt de betekenis van grensoverschrijdende samenwerking toe. De betekenis van Collie is herdershond.


Deze honden werden vroeger gebruikt voor het drijven en hoeden van schapen. De schofthoogte van een Border Collie.

Translation and Meaning of border , Definition of border in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Grootste financieel-economische lexicon in NL-taalgebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts