woensdag 7 september 2016

Zwembad de houtvaart haarlem

De Houtvaart is het enige openluchtbad van Haarlem. De Vereniging Vrienden van de Houtvaart stelt zich ten doel dit prachtige monumentale zwembad in stand te houden! Op onze website vindt u alle informatie over het zwembad en onze vereniging. Waarom Vriend worden van onze vereniging:. Zin om lekker te ontspannen?


In de zomer is het namelijk heerlijk om op onze ligweide van de zon te genieten.

Het zwembad werd voorzien van water door een waterbassin boven de ingang. Alleen al het entree is een foto waar om nog niet eens over de authentieke pashokjes te spreken. In de oorspronkelijk opzet zwommen mannen en vrouwen gescheiden, er waren aparte toegangen en een in tweeën gedeeld hoofdbassin.


Zwembad de Houtvaart SRO, Haarlem. Officiele pagina van SRO zwembad de Houtvaart te Haarlem. Het leukste zwembad van Haarlem en omstreken. Het is bij ons mogelijk om in een monument.


Upload your holiday pictures and holiday videos! Kwam het bij toeval tegen op internet.

Ingezonden door: Richard Keijzer. Richard Keijzer De decaan op de HBS deed een beroepskeuzetest en ik kreeg de uitslag architect of ingenieur. Topdrukte bij zwembad de Houtvaart. In het zoeken naar verkoeling, blijken veel Haarlemmers woensdagmiddag zwembad de Houtvaart op te zoeken. Met deze tropische temperaturen, vormde zich een.


Dat het echt heel druk . Jongeren op een spetterende manier de zomervakantie in laten duiken, dat was het idee van Bilal el Razouki die aanstaande zaterdag zijn eerste evenement van Poolparty Before organiseert in het . Ook beschikt het bad over een ruime en zonnige ligweide waar je lekker een dagje vakantie kunt houden aan de westrand van Haarlem. Bij dat zwemmen horen natuurlijk ook een hapje en een drankje. De specialist voor waterbehandeling Met meer dan jaar ervaring in de branche is Van Egdom de juiste partner voor de ontwikkeling en realisatie van complete. Deze uitgave is op verzoek van de Vrienden van de Houtvaart gemaakt door architectuurhistoricus Wim de Wagt in samenwerking met vormgever Rogier Polman. Max van Aerschot, stadsbouwmeester van Haarlem , heeft het voorwoord geschreven.


De brochure besteedt niet alleen aandacht aan de architectuur van de “ De. Met ruim duizend rijksmonumenten, talloze musea en een historische binnenstad die is aangewezen als beschermd stadsgezicht, trekt de Spaarnestad jaarlijks bijna een miljoen buitenlandse toeristen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts