vrijdag 9 september 2016

Viergang pijnacker fitness

Laat ons weten welk doel je wilt bereiken in onze fitnesszaal en wij helpen je hier graag bij. Fitness kan je voor vele doeleinden gebruiken. Dit verschilt per persoon door de verschillende doelstellingen.


Denk hierbij aan afvallen, sportprestaties ondersteunen, vetpercentage verlagen, spiermassa vergroten, . WIJ VINDEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING BELANGRIJK.

StreetZumba bij de Viergang. Deze les wordt gegeven door onze ervaren dans instructeur Susanne Vasta. De les is een combinatie van latin en street salsa. De meiden van deze dansgroep krijgen technisch meer uitdaging.


Instromen kan op elk moment kom dus . Voor meer informatie over de sporthal kunt u rechtstreeks contact opnemen met de gemeente Pijnacker -Nootdorp. Zij zullen u dan verder helpen. Naast het sporten kunt u ook gebruikmaken van onze horeca!

Bekijk hier al onze tarieven. BEZOEK ONS: Sportlaan 1b te pijnacker. Spinningmarathon is vol! Website de Viergang gaat vernieuwd worden. Nieuwe Synrgy mei-juni van start!


Wil je graag in een korte tijd effectief trainen in de fitness ? Dan biedt de Synrgy lessen je een mogelijkheid om slimmer, beter en efficienter te werken. Het is een small group training van een half uur, bestaande uit oefeningen. Tijdens elke groepsles nemen wij je meedoor het Synrgy circuit, waar gebruik wordt gemaakt. NAW-gegevens en mobiele . Fysiotherapie in Pijnacker nodig?


Bel nu voor een afspraak! Naast de Sint is er ook een nieuw spinningevent in aantocht. Topleuk om aan mee te doen en je steunt ook de strijd tegen kinderkanker. De Viergang , Pijnacker.


Welkom bij Zwembad de Viergang in Pijnacker.

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad. Alle baden zijn tijdens het recreatief zwemmen . The treadmill is one of the medical exercise equipment legs common cardio training machines you will see around in many gyms. We all think that more is better, but it is not.


Trainingslocatie, sportcentrum de viergang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts