donderdag 29 september 2016

Gevonden katten dierenambulance

Misschien hebben wij jouw dier gevonden ! Kijk tussen de gevonden dieren. Alle katten die wij vervoeren controleren wij op een chip. Vermiste en gevonden dieren publiceren wij op onze facebook.


Klik hier voor onze facebookpagina!

Hebt u een huisdier gevonden ? Lees tevens onze tips die u kunnen helpen bij het vinden van de eigenaar van het huisdier. Staat het gevonden huisdier niet in ons bestand? Meld het huisdier dan aan via . De dierenambulance ontvangt telefonisch en via de website dagelijks meldingen van vermiste en gevonden huisdieren.


Al deze meldingen worden, zoals afgesproken met de gemeenten, bijgehouden zodat wij een actueel overzicht hebben dat voor iedereen toegankelijk is. Gezelschapsdieren kunnen niet worden afgegeven bij de gemeente. Is uw huisdier vermist of heeft u een dier gevonden ?

Neem dan altijd contact met ons op! Bent u uw huisdier kwijt en hij staat niet op onze site? Probeer de sites die hieronder worden weergegeven. Site voor vermiste katten.


Deze service is speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld dierenartsen en personeel van de dierenambulance. Hier vindt u huisdieren die door ons gevonden zijn. Omdat u met een dierenambulance te maken heeft, kan het voorkomen dat een dier een ongeluk niet heeft overleeft.


Ook als u uw huisdier mist maar niet hier bent tegengekomen kunt . Purmeren parkje achter Meerland. Welkom op het zwerfdierenoverzicht. Hier kunt u zien welke dieren er vermist zijn en welke dieren er gevonden zijn via de dierenambulance.


U kunt hier zelf een melding van uw vermiste huisdier toevoegen. U moet zich dan eerst even registreren op onze website, daarna kunt u hier uw melding(en) plaatsen. Gevonden katten (2x, verschillende locaties) 1. Aangereden kat, grijs gestreept.


Dagelijks worden dieren die bij ons binnengebracht zijn met foto geplaatst op onze website. Is uw dier bij ons binnengebracht dan kunt u die iedere dag, behalve op zondag, .

Bedenk bij katten dat deze dieren een groot territorium kunnen hebben. Ook al zit hij al een tijdje . Als een kat er goed uitziet, is de kans groot dat het om een huiskat-aan-de-wandel gaat. Bij gewonde dieren zorgt de ambulance ervoor dat deze zo snel mogelijk medische zorg krijgen. Honden en katten worden in het dierenasiel opgevangen.


Voor overige dieren wordt eerste noodopvang . Houdt U het chipnummer bij de han zodat wij direct kunnen reageren op de door ons gevonden huisdieren. U vindt de chipcode onder de barcode van het etiket, welke door de dierenarts in het inentingsboekje van uw huisdier is geplakt. U kunt ook een melding doen via ons online . Deze vergelijking gaat maar voor een deel op. Heeft U een foto van het huisdier?


Gaat u op vakantie of ergens anders heen ? U ziet al dagen een kat in uw buurt rondlopen die wel erg mager is. Dieren - Wat te doen bij. Of er ligt een dode hond of kat aan de kant van de straat. U wilt dit graag doorgeven, maar waar kunt u terecht?


Het antwoord vindt u op deze pagina. Huisdier (honden en katten ) gevonden of vermist? Als u een huisdier gevonden heeft waarvan de eigenaar nog niet bekend is of als u uw eigen huisdier vermist.


Veel honden en katten zijn getatoeƫerd of hebben een chip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts