vrijdag 16 september 2016

Canarische dadelpalm verzorging

Hij behoort tot de plantenfamilie van Araceae. Het mooie aan deze palm is zijn stoere stam wanneer hij een goede hoogte heeft behaald. Net als andere palmen is deze plant niet moeilijk in het onderhou het enige wat hij nodig heeft is veel water. Hij doet het goed op voedselarme gronden, maar met wat humus en meststof groeit hij een pak sneller.


De palm verdraagt goed win en zal het best gedijen in de zon.

Vermits hij in ons klimaat in een pot moet staan, dien je wel uit te . Naast een algemene beschrijving en de verzorging wordt ook zijn groei in beeld gebracht. De grond moet overtollig water . Verdraagt hitte prima, is een makkelijke palm. Wilt u meer weten over: verzorging palmbomen?


Phoenix canariensis is een ideale palm als kuipplant, mag in de winter in huis gehaald worden. Hij verdraagt vrij goed droogte en kustomstandigheden, gedeeltelijke schaduw en .

Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan. Hij kan redelijk goed tegen harde wind. Standplaats en verzorging. Een dadelpalm groeit op matig humeuze grond.


De meeste palmsoorten zijn niet winterhard. Verzorgingstips in detail. U kan het doorsnee palmpje uit het tuincentrum niet zomaar buiten laten in de winter. Slechts enkele palmsoorten doorstaan vriestemperaturen van min 15°C.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Bescheiden en prachtige Palm die gemakkelijk in onderhoud is, weinig verzorging vraagt en soms een paar dagen zonder water kan. Je krijgt een gezonde plant in. Een kamer palm zorg voor een tropische sfeer in uw woon kamer. De palmenfamilie (Palmae of Arecaceae: beide zijn toegestaan) is de enige familie in de orde Arecales.


Er zijn vondsten van palmen van miljoen jaar oud. Een van de bekendste palmsoorten die zijn oorsprong kent op de Canarische eilanden.

De Phoenix is een geslacht van een van de soorten palmen, deze plant is afkomstig van de Canarische Eilanden, ook is hij te vinden in Noord-Afrika en Zuid-Azië. De Dadelpalm is een van de makkelijkste palmen om te verzorgen , perfect voor de mensen met wat minder groene vingers. Gelsokken - Weg met droge en ruwe voeten! Terwijl je deze sokken draagt, worden je voeten gehydrateerd en verzorgd.


Die droge, ruwe voeten zullen vanaf nu geen . Een palm is haast het symbool van de tropen en dus onmisbaar in een tropotuin. Winters zijn maatregelen nodig. Het verzorgen van uw palmboom. Of uw Trachycarpus takil, princeps of misschien een vederpalm. U heeft ons advies opgevolgd over het het opkweken van . Familie: Arecaceae (Palmae) – Coryphoideae – Phoeniceae – Phoenix.


Bijzonderheden: een majestueuze palm. Nederlandse naaCanarische dadelpalm. De palm staat graag op een zonnige standplaats, het liefst zelfs in de volle zon.


Daarnaast is het van belang om hem in goed waterdoorlatende grond te planten. Zorg ervoor dat de palm altijd in goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts