donderdag 8 september 2016

Photinia op stam

Hij is zowel toepasbaar als haagplant of als solitair. Deze Glansmispel is echter gekweekt als plant op stam. De plant zal dan jonge twijgen vormen die . Het is een opvallend boompje dat ieder jaar prachtig uitloopt met rood blad dat naar groen kleurt.


De glansmispel op stam wordt meestal tot meter . Het jonge blad van deze Glansmispel op stam is rood van kleur en dus zeer decoratief.

Stamhoogte 150cm andere hoogtes ook leverbaar. Adres boomkwekerij vonk greffelkampseweg. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Een hoogstam boom is een boom met een enkele stam.


Bij hoogstam bomen beginnen de eerste takken op een hoogte van ca. Hoogstam bomen zijn het meest voorkomend en geschikt om onder door te kijken. Goedkope glansmispel op stam.


Direct van de Photunia red robin kwekerij uit Boskoop.

Photinia x fraseri wordt circa m hoog en m breed. Het bestellen en kopen van glansmispel doet u bij het boskoopse tuinplanten centrum. Het snoeien van de glansmispel doet u in het voorjaar. De Bolphotinia is ziektevrij. Hoogte : -3m, afhankelijk van kweekwijze.


Standplaats : Zon-Halfschaduw - beschutte plaats. Bloemkleur : Wit Bladkleur . Prijs en maat navragen via mail. Heeft opvallende jonge rode bladerenMogen gesnoeid. Bloeitijd: niet van belang. Vanwege zijn lage stamhoogte, komt . Een topper voor het balkon, terras, entrĂ©e of in het tuinperk.


Het groenblijvende photinia stammetje “Little Red Robin” behoudt ook in de winter zijn blad en wordt daarom een voortdurende blikvanger in de pot of in het tuinperk! Deze los groeiende ronde struik kan uiteindelijk een hoogte bereiken van 3m tot 5m maar ze kunnen in elk gewenste vorm gesnoeid worden en zijn daardoor dus ook uitermate geschikt als haagplant. Typisch kenmerkend zijn de prachtige omgedraaide eivormige. Groenblijvende struik tot meter hoog, bloemen wit in april-mei.


Zeer goed geschikt als afscherming, haag of borderplant.

Groeit in volle zon, halfschaduw en schaduw. Betaalbaar met ecocheques: Ja Afmetingen: pot 90cm stam. Een prachtige glansmispel met groen blad en rode uitlopers.


Wintergroene boom, felrood uitlopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts