maandag 19 september 2016

Baander 2 borger

Ja , we openen vandaag voor het eerst voor jullie allemaal de deuren. Aan de Baander te Borger. Ook voor een mooie kerstboom kunt u bij ons terecht. Binnen een straal van km vanuit Borger brengen we de boom gratis bij u thuis.


Sfeerimpressie van ons buitenterrein.

Wij zijn weer aan het opruimen in het magazijn en hebben nog een aantal kussens die zowel binnen als buiten kunnen in de actie gegooid! De kussens zijn water en vuil afstotend nu afgeprijsd van tot korting. Wij zien u graag aan de Baander te Borger. Timmer Bouwonderneming B in Borger , reviews van echte mensen.


Denken in oplossingen en kansen. Met welk risico of probleemstelling wordt u geconfronteerd? Achterhaal de actuele woningwaarde van dit huis op Huizendata!

De Baander in Borger kopen of verkopen? MC Borger Toon op kaart. Vanaf zaterdag december a. De Kiel is schuldig, maar hoeft niet naar . Of wilt u een afspraak maken?


Wat uw vraag ook is over vrijwilligerswerk, laat het ons weten! Vul het contactformulier in of bel ons. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


Advies nodig over Kompass Business oplossingen? We gebruiken cookies om de beste ervaring aan onze gebruikers te voorzien en hun navigatie te verbeteren. Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met ons cookie-beleid. Meer informatieNiet tonen.


Bekijk alle huizen te koop in Borger op funda. Zaterdag december opent aan de Baander in Borger een nieuw tuincentrum. Lees verder op onze website.

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Borger -Odoorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts