vrijdag 30 september 2016

Dcm groen kalk

Gaat de grondverzuring tegen, zorgt voor een betere voedselopname door de planten en verbetert de grondstructuur. Voor het bekalken van gazon en siertuin. Toepasbaar in de biotuin. Snel oplosbare kalk , rijk aan magnesium voor een mooie frisgroene kleur van bladeren en gras. De kalk lost zeer snel op en blijft ook een hele lange tijd aanwezig.


Door in de periode van november tot januari te bekalken blijft de zuurgraad optimaal, de planten kunnen het voedsel beter opnemen en zo gaat er dus niks van je meststof verloren.

Jij blij, je planten blij. Dcm Groen - Kalk mVoorkomt verzuring van de bodem. Gekorrelde magnesiumkalk ( MgO). Zorgt voor een betere voedselopname en bodemstructuur.


Magnesiumhoudende kalk in korrels ( MgO) voor gazon en siertuin. Bestrijdt verzuring van de grond en bevordert de opname van de voedingsstoffen. Groen - kalk voor het gazon - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


Koop nu en betaal pas over dagen! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Productspecificaties: - Vlot en proper strooibaar, zowel met de hand als met een meststofstrooier - Rijk aan magnesium voor een mooie,. Bevat magnesium voor een mooie, frisgroene kleur van bladeren en gras! DCM groen - kalk voor moestuin, gazon en siertuin koop je bij moestuinenbloem.


Heel gemakkelijk en snel strooibaar. Bestel al uw dcm producten bij moestuinenbloem. Gaat verzuring van de bodem tegen, zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen en verbetert de bodemstructuur. Snelle en langdurige werking.


Dosering: – kg per m². Het grootste aanbod Kalk vind je bij Eurotuin. Koop online Kalk - groen - kalk kg. Bekalken kan makkelijk in de herfst of zelfs in de winter, het gazon wordt dan toch nauwelijks gebruikt.


Hierdoor kan het langzaam doordringen in de grond. Een goede zuurgraad van de bodem bepaalt eveneens sterk de . Het analyseren van de grond is noodzakelijk om eventuele tekortkomingen op te lossen. In veel gevallen kan je een dergelijke analyse laten uitvoeren bij speciale . Een bekalking in het voorjaar zorgt voor een optimale zuurtegraad van de bodem en een ideale groei gedurende het hele groeiseizoen. Een extra bekalking in het najaar voorkomt overmatige verzuring en mosvorming tijdens de winter.


DCM Gazonmeststof Najaar 20kg.

Daarnaast zorgt een goede zuurtegraad ervoor dat mossen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts