donderdag 29 september 2016

Aanbiedingen tuindorado

Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland. Bij iedere bestede euro krijg je punt, deze punten zijn bij een volgend bezoek inwisselbaar bij iedere aankoop. We hebben maandelijks wisselende aanbiedingen waarbij . Luville kersthuisjes brengen de Europese kerstsfeer tot leven in jouw miniatuurdorp!


De huisjes zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en uit te breiden met diverse toevoegingen en accessoires.

Als klantenkaarthouder ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief waarmee je altijd als eerste op de hoogte bent van seizoensinformatie, tips, nieuws, acties en puntenpakkers. Bij elke besteding van € 1. Deze punten kan je gebruiken bij je volgende aankoop. Aanstaande zondag koopzondag en winterfair in Gorredijk! Tuindorado Klantenkaart. Benieuwd welke aanbiedingen we hebben?


Kom dan zondag naar de winterfair van 12- uur in Gorredijk! Intratuin Drachten is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.

Even pauze tijdens het shoppen? Onze medewerkers staan klaar om . Online digitale folders en aanbiedingen van beide tuincentra. Met deze app bent altijd op de hoogte van de aanbiedingen die wij hebben en activiteiten die wij organiseren.


Ook vindt u in deze app tuintips en handige achtergrondinformatie over de producten in ons tuincentrum . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont tuinhortensia folder aanbiedingen per categorie in drachten. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Kookwinkel Oldenhof Hilversum. Elk tuincentrum in Wolvega: koopzondagen, aanbiedingen , folders en openingstijden van tuincentra in Wolvega.


Hieronder hebben wij een overzicht van tuincentra in Wolvega geplaatst met daarbij openingstijden, koopzondagen, aanbiedingen en folders. Een app waarbij uw klanten op de hoogte worden gehouden van de actuele aanbiedingen , folders, routeplanner, tuintips en nog veel meer. Wij bieden u kortingscodes en speciale aanbiedingen.


Kortingscode tuindorado en nieuwe promotiecode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts