woensdag 28 september 2016

Grass company voorgedraaide

Met geen mogelijkheid weg te denken uit Tilburg en Den Bosch: The Grass Company. Hoge kwaliteit en een ongedwongen sfeer. Met onze ideale locatie schuin . Coffeeshops in Den Bosch - Cannabis Forum. Beste shop voor hasj in Tilburg - Cannabis Forum.


Meer resultaten van drugsforum.

De ultieme stoner gift t. Hét perfecte cadeau voor de verjaardag van één van je stoner buddies of gewoon voor jezelf. Voor goeie voorgedraaide joints moet je bij The Grass Company zijn ! Ik heb liever kruimelwiet dan voorgedraaide maar een Polm-Jack herrer, of een KetamaSkunk van The grass company , is echt zeker goed te doen. Voorgedraaide joints zijn hier waste of money. Laatst zat ik gezellig jointje te roken in de coffeeshop, . Ik ben fan van de voorgedraaide Jack Herers van de Grass Company , Tegenwoordig hoef ik daar precies een halve van te roken en ik ben mooi van de kaart. Vrijdag werd al bekend gemaakt dat de twee.


Daarbij werden acht kilo hennepproducten en 15.

Gesprek De eigenaar van de coffeeshops . Double O (voorheen maroc) van the grass company (y). Ik vind de kwaliteit van de voorgedraaide jointjes bij de grass company hard achteruit gaan de laatste tij lijkt wel of er naar verhouding steeds meer tabak in zit. Erg jammer want ik haalde altijd eigenlijk alleen bij de grass voorgedraaide omdat ze bij de meeste shops kut zijn, maar ja de laatste tijd daar . Een advocaat, een burgemeester en een oud-rechter gaan in coffeeshop The Grass Company in Tilburg in debat over het wietbeleid. De politie heeft woensdagmiddag aan de Industrieweg in Waalwijk een jointfabriek ontdekt. Omdat in de winkel maar 5gram wiet en hasj aanwezig mag zijn, werken vrijwel alle shops met een stash (een voorraad op een andere locatie).


Afgelopen donderdag deed de politie een inval bij een stash van The Grass Company in Den Bosch. Agenten namen kilo hennep en 15. De vier coffeeshops van The Grass Company in Den Bosch en Tilburg stoppen tijdelijk met de verkoop van cannabis, als protest tegen de aanpak van hun stash. Gelabel met bedrijfsnaam . Johan van Laarhoven, oprichter van vier coffeeshops, zit al 2dagen vast in Bangkok. Verdacht van het witwassen van drugsgeld.


De baai van Pattaya, Thailand foto Thinkstock. Met zijn rechterhand geboeid aan de linkerhand van zijn Thaise echtgenote Toekta (33) stommelt Brabander . Hey beste mensen, Vanavond ga ik naar de grasscompany maar ik heb geen idee welke wietsoorten tegen welke prijzen ze daar. Ohw en als jullie ooit in tilburg zijn moet je de Grass Company bezoeken! In twee kelderruimtes vond de politie voorverpakte hennep, hasj en kant- en klare producten zoals voorgedraaide joints, alles bij elkaar bijna kilo.


Het pand had oktober dicht gemoeten op last van de burgemeester, maar de Grass Company vocht de sluiting aan.

De wietshops in Tilburg en Den Bosch van The Grass Company zijn heropen maar verkopen nog geen cannabis. Boschveldweg met enkele honderden verpakte voorgedraaide joints en ruim 1doosjes met gebruikershoeveelheden wiet werd aangehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts