donderdag 22 september 2016

Parijs

Bekendste bezienswaardigheden zijn de Eiffeltoren, de Notre-Dame en de Arc de Triomphe. Kenmerkend voor Parijs zijn de huizen gebouwd in de neoclassieke architectuur van Haussmann. De Axe historique is een lijn van historische monumenten, gebouwen . De oorspronkelijke naam van Parijs was Lutetia, ook wel Lutetia Parisiorum, in het Frans bekend onder de naam Lutèce.


Lutetia verviel later als naam en Parijs kwam ervoor in de plaats, waarschijnlijk gebaseerd op de naam van de Gallische stam der Parisii.

De naam van deze stam is waarschijnlijk afkomstig van het . Op vakantie naar Parijs ? Vind hotels, campings, bungalows, hostels of appartementen voor jouw vakantie in Parijs Ile de France. De Vlaamse Vertegenwoordiging is gevestigd in de rue Euler, in Parijs. De Vertegenwoordiging bevindt zich in het politieke en diplomatieke centrum van de Franse hoofdstad.


Op hetzelfde adres houdt ook Flanders Investment and Trade ( FIT) kantoor. Het Agentschap voor Internationaal Ondernemen begeleidt Vlaamse .

Parijs , een magneet voor liefhebbers en hun geliefden. Een slapeloze en urbane hoofdstad gevoed door champagne en dromen. Een stad die een niet-aflatende aantrekkingskracht uitoefent op kunst- en cultuurkenners over de hele wereld.


Wie droomt daar nu niet van? Parijs wordt niet voor niets de stad van de liefde genoemd! Op zoek naar een romantisch hotel in Parijs ? Check snel de verschillende . Wanneer je op citytrip bent in Parijs is het zeker de moeite om na het verplichte bezoek aan de Eiffeltoren, de stad ook eens vanop het water te bekijken.


Het geeft je een heel andere kijk op deze drukke stad. Mensen zitten langsheen de kades van de Seine, genieten van het rust van de avond. Vanop het water zie je soms . De stad van de liefde, de stad van de mode, de lichtstad…de hoofdstad van Frankrijk heeft een groot aantal bijnamen.


Deze namen tonen meteen de populariteit en de veelzijdigheid van de Franse hoofdstad aan, want Parijs heeft vele prachtige gezichten. De geschiedenis van de stad gaat tot enkele duizenden jaren terug . Bied mee op overnachtingen bij Hotel ibis Styles Paris Saint Ouen. Kies voor romantisch, avontuurlijk of cultureel Parijs.

Anne Valérie Hash is een échte Parisienne en de creatief directeur van Comptoir des Cotonniers. Ontsnap uit de dagelijkse routine. Taallessen voor volwassenen en studenten. Bekijk hier de vluchtpromoties van Brussels Airlines.


Elke ochten ook op zondag, word je gewekt . Reserveren kan online: . Met vele musea, kerken, Louvre en eiffeltoren en meer. Wij zijn de hartslag van de stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts