donderdag 12 mei 2016

Kolbach klantenkaart

Met de klantenkaart spaart u bij elke bezoek van het totaalbedrag van uw aankopen. Dit bedrag wordt bijgeschreven op het tegoed van uw kaart. Dit tegoed kunt u op elk moment inzetten als korting.


Ook staan al uw aankopen geregistreerd op uw kaart, dit is handig voor uw . Een groot en gezellig tuincentrum. Een complete dierenwinkel en alles voor uw huis en tuin. Kijk snel op onze website en webshop! Maar wel een klantenkaart , dan kunnen wij voor u de kassabon opzoeken in ons systeem. Voor ruilen en retour kan u zich melden aan de infobalie in de entree van ons tuincentrum.


Voor planten en levende materialen geldt een retour termijn van uur na aankoop. Artikelen aangekocht in de uitverkoop periodes of . In ons tuincentrum vindt u alles voor uw hond. Van hondemanden, benches en riemen tot voeding, kluiven en leuke hondenspeeltjes.


Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Rijswijk (N-br) met alles voor uw hond! Opzoek naar een tuincentrum nabij Den Haag, Delft en Rijswijk?


Bij ons kunt u terecht voor kamerplanten, tuinplanten, woonaccessoires en bloemen! Bij aankoop van Riverdale, Riviera Maison en Ptmd artikelen spaart u dubbele spaarpunten! Plantenarrangement Diverse kleuren en soorten. Kolbach cadeaubon Verkrijgbaar vanaf € -. Reviews en ervaringen op Tuincentrumkolbach. Vlakbij Pijnacker is ons tuincentrum gevestigd waar wij echt van alles hebben voor.


Bij GroenRijk de Wilskracht kunt u sparen voor korting met de klantenkaart. In de omgeving van Pijnacker-nootdorp zijn in de categorie Tuincentrum de volgende winkels openingstijden gevonden:. Condoleancekaart van mevr.


VRAAG NAAR ONZE VASTE KLANTENKAART ! Alle waardebonnen uit andere folders bij ons in te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts