donderdag 19 mei 2016

Lokmiddel muizen

Wil je muizen bestrijden door ze te vangen? Dan moet een goed lokmiddel gekozen worden om de muizen aan te trekken. Muizen verkiezen liever zoetigheid boven een blokje kaas.


Het beste aas om muizen mee te lokken is . Dus wat kan ik neerzetten zodat ik kan zien of er straks van gegeten is? Kaas is een fabeltje, toch?

In de colafles doe je aas. Iets wat muizen lekker vinden. Voorbeelden genoeg in de topic. Van pindakaas houden ze ook.


Als de muis dan op het lekkers afkomt zal de fles kantelen en kan de muis er niet meer uit. Nu uur later zie ik geen muizen activiteit meer, maar laat de valletjes nog enkele dagen staan voor de zekerheid. Aangezien wij hier in België het niet zo hebben voor pindakaas heb ik hondenbrokjes als lokmiddel gebruikt.


Werkt uitstekend en is een goed alternatief voor de pindakaas.

Een muizenval of muizenklem is een apparaat dat in staat is muizen te vangen of te doden. Dit kan op verschillende manieren, maar de meeste muizenvallen gebruiken aas om de knaagdieren te lokken. Het te gebruiken aas hangt af van de te vangen muizensoort. Bij de huismuis is kaas en spek favoriet, maar ook chocola . Plaats het provoke lokmiddel op een klem of muizenval.


Door deze geur worden muizen aangetrokken. Het middel is eenvoudig in gebruik. U plaatst het middel waar u . De enige manieren waar het kan mislopen is dat het lokmiddel niet aantrekkelijk genoeg is of dat de emmer waarin ze vervolgens vallen niet hoog genoeg is. Hou er rekening mee dat de halve fles er ook in valt. En muizen zijn fervente springers.


Aasschuwheid bij muizen. Muizen leggen het verband tussen het lokmiddel met muizengif en de direct optredende vergiftigingsverschijnselen. De overgebleven muizen eten niet meer van het bestrijdingsmiddel. Een elektrische muizenval lokt de muizen naar de val met behulp van een lokmiddel.


Wanneer de muis dan in de val kruipt wordt hij geëlektrocuteerd met een krachtige elektrische schok. Dit muizenlokmiddel heeft een bewezen hoge aantrekkingskracht op muizen.

Vormt een perfecte combinatie met klem of vangkooi. Met de speciale doseerdop handig doseren zonder te druppelen. Nu het lokmiddel van de professional. We vangen zoveel muizen , we zouden er een uil mee in leven kunnen houden. Provoke is professioneel lokmiddel en is uitermate aantrekkelijk muizen.


Van de beste metalen muizenvallen die ik ooit had heb ik er nog ééntje, merk Mouse Trap, patent pended. Het bijzondere van dit type val is dat de hele bodemplaat als trigger dient en dus niet alleen een klepje waar aas op . U kunt gebruik maken van verschillende soorten voedingsmiddelen die een hoog aroma hebben om muizen te lokken naar de muizenval. Veel mensen gebruiken nog steeds kaas als aas maar kaas werkt niet altijd. Je kan hebben om verschillende . Muizenval kunststof met lokmiddel , verpakt per stuks. Eenvoudig scherp te stellen.


De gevangen muis kan hygiënisch uit de klem verwijderd worden. Het is niet giftig en hypo-allergeen en daarom uitermate. Je hebt last van muizen en inmiddels een (elektrische) muizenval gekocht.


De strijd is begonnen, tijd om deze knaagdiertjes voorgoed uit je huis te verbannen. Hoe kan je nu het beste te werk gaan? Hoe “zet” je eigenlijk een muizenval? Wat stop je in een muizenval?


We kennen eigenlijk allemaal het plaatje van de . Klassieke muizen - of rattenvallen zijn ideaal om te ontdekken of er ongedierte in je huis zit. Ben je al zeker dat er muizen of ratten zijn? Leg dan lokaas uit, dat werkt op lange termijn beter dan een val.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts