woensdag 25 mei 2016

Bosbad putten entree

Vroege vogel los tarief: Uitsluitend banen zwemmen! Een zwemoase die garant staat voor urenlang zwemplezier en genot. Zwempret, weldaa wellness.


Stroomversnellingen, whirlpools, watermassages, zonnebank en stoombaden. Vanaf mei is het verwarmde buitenbad open, met meter glijbaan.

Er is meer te doen, zoals waterfietsen op de vijver, midgetgolf. Bezoekers kunnen naast zwemmen een kano of waterfiets huren of gaan golfen op de midgetgolfbaan. Naast alle zwempret zorgen zij ook voor patat, frisdrank, een snack en ijs. Samen met de entree betaal je daarvoor slechts €1per kind ( in de zomerperiode is het tarief €195). Leuker kun je het niet maken voor de jarige job en zijn vriendjes.


Bosbad in Putten weer een Stormbaan in het meter bad liggen. De meter lange Clownvis Avonturen Run. Op vrijdagavond oktober organiseren ze ook weer een Zwemdisco.

Bij de entree prijs van € 5. Neem een duik in ons subtropische zwembad of bij mooi weer in ons heerlijke buitenbad. Onderga de weldaad van wellness. Geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. Kom daarna bij in ons prima restaurant of rust uit op onze ligweide. Naast al het zwemplezier hebben we onder meer een grote.


Ik woonde destijds in Hoevelaken en toen was het gewoonte om kinderfeestjes in het bosbad te vieren. Tijdens de eerste Ladies Night biedt het subtropische bad een avondje wellness van hoog niveau. Naast alle eigen voorzieningen zoals zonnebank, jacuzzi, stoomba kruidenbad en . Horecapaviljoen de Hop-eest. PUTTEN , GELDERLAND - In alle rust genieten van een kopje koffie en een ambachtelijk bereide Schovenhorsterkoek. Hiermee wil het zwembad de service naar bezoekers verder verhogen.


Subtropisch Bosbad Putten. Heeft u het helemaal gehad met regen, win kou en bladloze bomen? Putten ,de hondenplonsen dat op zondagmiddag!


Neem dan een combi-kaart en ontvang korting op de entree van één maal de Jungle Dome en één maal de Aqua Mundo. Groepskorting: Dagkaart.

Als het echt lekker weer is is het zwembad in Bennekom ook leuk en het bosbad in Lunteren is dan ook een aanrader. In Wageningen ben ik al een tijd . In de zomer gaan de buitenbaden ook open. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb.


Hampshire Hotel - Mooi Veluwe in het Gelderse Putten is een 3-sterrenhotel in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts