dinsdag 10 mei 2016

Twentebad nieuwe glijbaan

Dit is de eerste onride video op. Gaaf, leuker dan de oude en hij gaat best hard. Deze zomer gaan wij aan de slag om twee prachtige nieuwe GoH2O waterglijbanen te realiseren bij.


Uniek maatwerk , renovatie oude glijbaan en hergebruik bestaande staalconstructie. Te beginnen met de recreatiehal.

Die gaat op juli dicht en blijft acht, negen weken gesloten. In die weken wordt de vloer op het niveau van de bassinrand gebracht. De glijbanen zijn niet de enige vernieuwingen in het Hengelose zwemba Ook het familieba bambino beach voor peuters en het nieuwe bubbelbad gingen open. Enkele weken geleden werden de nieuwe beweegbare bodem, de klimwand en de duikplanken in gebruik genomen. De kinderen in de leeftijd van tot en met jaar mogen kiezen uit maximaal vijf ontwerpen, die in stands te zien zijn.


De kinderen hebben zich de afgelopen weken aangemeld om de ontwerpen eens te bekijken. En ze zijn allemaal razend enthousiast. Ook zijn er nieuwe moderne glijbanen geopend.

Annaconda 12 inclusief Cone. Er lag een groot pakket van eisen ten grondslag aan deze . Het recreatiebad is voorzien van een beweegbare bodem. Het bubbelbad werd verplaatst, terwijl het familiebad een nieuwe glijbaan kreeg. Door deze glijbaan wordt 1kuub water per uur gepompt.


Om de pieken en dalen op te vangen, zijn in de kelder buffertanks geplaatst. De vloer van het binnenba . De meeste ruimte voor banenzwemmen in Oost-Nederlan Top zwemonderwijs -je kind de beste. Dat betekent dat je basisniveau Nederlands, Engels of Duits moet kunnen of een tolk bij je hebt. Je moet een geldig toegangsbewijs hebben. De glijbaan maakt automatisch een foto die je kunt verzenden.


Twentebad , Hengelo, Netherlands. Het zwembad beschikt over een. Er zit ook van alles in fonteinen, glijbaantjes , sproeiers en weet ik veel niet wat. Achter het scherm staan. Vroeger stond hier een Boer Freefall maar .

Op zaterdag oktober is de officiële opening. Zo komen er zes ''npersoons-whirlpools, Turkse stoombaden, infrarood-sauna's, nieuwe zonnebanken en een babybad. Griekspoor heeft in de vakantie periode bij diverse zwembaden werkzaamheden uitgevoerd. Een vijftien meter lange. In Nieuw Vennep werden de afvoerputten van zwembad de Estafette . In het recreatiebad staan diverse spectaculaire glijbanen.


Naast het recreatiebad zijn er nog drie andere binnenbaden. Waaronder het familiebad waar de jongste zwembadgasten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts