donderdag 26 mei 2016

Kustpark texel zoover

Wees dan goed voorbereid! Vind de beste vakantieparken van Texel. De Koog en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Kustpark Texel is een fraai gelegen Roompot vakantiepark in De Koog, Waddeneilanden.


Bekijk de beste aanbiedingen, hotelinformatie en klantbeoordelingen. Boek gemakkelijk online!

Best Accommodations in Texel. Nederlan waddeneilanden, Texel Zoover waardering: 7. U verblijft er in een comfortabel chalet, klassieke villa of trendy strandlodge. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet.


Kwaliteit accommodatie: 7. Schoonmaak accommodatie: 6. Op Zoover krijgt het park een 7. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!

Uw vakantie op Texel vindt u hier: prachtige campings, gezellig vakantiepark, rustig bungalowpark, comfortabele appartementen of luxe hotel. Avanti is een gezellig klein familiepark op Texel. Door het unieke bouwconcept kunt u vanuit bijna alle woningen genieten van . Die willen klimmen en klauteren in het indoorspeelparadijs en alle glijbanen van het spectaculaire Subtropische Waterparadijs proberen. Meer informatie en boeken Cijfer kindvriendelijk ( Zoover ): 8. Vlakbij de Noordzee, ligt de bruisende badplaats De Koog. Nog steeds met de uitstraling van een . Weersverwachting tot dagen vooruit voor De Koog.


Kampeerplaatsen en huuraccommodaties! Ontdek afwisselend Texel met een verblijf op Landal Beach Park Texel , in een ruime vrijstaande villa met privacy. Op loopafstand van bos, duinen en strand.


Schauen Sie sich jetzt die aktuellen Fotos auf Zoover an! Dit uitnodigende Stayokay Hostel Texel ligt midden op het eiland Texel , op loopafstand van het centrum van Den Burg. Behalve het pad van het park naar het zwembad dat is een verhard schelpenpad. Receptie, restaurant(s) en het zwembad zijn alle toegankelijk voor mindervaliden. Upload your holiday pictures and holiday videos!


Je hebt de keuze uit parken, dus daar zit vast wat tussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts