donderdag 12 mei 2016

Duikelstang rvs 90 cm

Nu extra voordelig en online te bestellen op NuBuiten. Deze duikelstang is een prachtige speel-attractie. Zo is deze goed te combineren met een speeltoestel.


Vergelijk alle duikelrekken, o. Snel en voordelig in huis.

Sterke duikelstang 90cm gemaakt van RVS dus duurzaam en mooi om te zien. Wordt geleverd met vier houtdraad bouten. Actuele voorraad: op voorraad - Uw voordeel korting. Van: Voor: € 3€ 3-. Uitgebreide omschrijving.


Inclusief langwerpige montageplaatjes van ca. Vandaag besteld morgen in huis bij Buitenspeelgoed Stouten! RVS duikelstangen en rekstokken, past in iedere tuin, in verschillende kleuren!

Indicatie verzendkosten: € 400. GIANT Powerbar Turnrek, Rekstok. Productinformatie: - Materiaal: roestvrijstaal - Lengte: 90cm - Dikte: 32mm. Roestvrijstalen duikelstang.


Eenvoudig te monteren en inclusief bevestigingsmateriaal. Benschop Speelplezier is producent van speeltoestellen. Rode duikelstang van staal, 900mm lang. Verzonken en gepoedercoat.


Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Topkwaliteit Wij staan voor . Welke kunstjes kun jij allemaal? Buitendiameter buis: mm (wanddikte mm). Bouten niet meegeleverd. Levertijd: 1-werkdagen.


Pals Speeltoestellen is het adres voor mooie en goede speeltoestel accessoires tegen een concurrerende prijs. Goedkoop en snel geleverd. Duikelstangen is een rekstok voor een duikelrek en zijn beschikbaar in verschillende maten gemaakt van staal, wat naderhand is verzinkt en gepoedercoat in rood of groen niet alleen vanwege de kleur, maar ook als goede bescherming tegen roestvorming.

Ook zijn de duikelstangen of rekstokken beschikbaar in RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts