donderdag 12 mei 2016

Dahliakwekerij gelderland

De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn gecombineerd met bloemen, waaronder veel (zomer)bollen. In de kwekerij bestaat ons assortiment uit stoere en makkelijke planten die we ook in eigen tuin hebben toegepast. In de moederplantenbedden is goed te zien hoe planten . Een groot teeltbedrijf met deels exclusieve en deels vrije soorten, stekproductie vindt plaats op onze bedrijven in Nederland en Polen.


Van oudsher runt de familie Berkvens in het Brabantse Deurne een gemengd bedrijf.

Welkom bij Kwekerij de Hessenhof. We durven het bijna niet te zeggen, maar eigenlijk is onze biologische vaste plantenkwekerij De Hessenhof, gelegen op een mooi plekje op de Veluwe, uniek. Onvergelijkbaar wat betreft het sortiment planten.


Fa Gebr Verwer, veredeling, kwekerij , handel en export. Geerlings Dahlia , veredeling, kwekerij , handel (ook aan particulieren) en export. Coöperatieve Dahliakwekers Gallery ua.


Kwekerij Hof te Dieren is een leverancier van bijzondere planten, waaronder speciale variê³¥iten van Clematissen, Rozen, Heesters en Klimplanten.

Net buiten het centrum van Heerde, aan het Apeldoorns kanaal, vindt u onze fuchsiakwekerij en kwekerij van pelargoniums, eenjarige zomerbloeiers en kuipplanten. Plus in de zomer onze sfeervolle pluktuin. Voor al uw bloemen, hanging baskets,perk en tuinplanten en potten. Professionele groenverbruikers en particulieren kunnen het hele jaar door bij ons terecht voor een zeer breed assortiment buitenplanten.


Op deze site geven we u informatie over de werkzaamheden op onze kwekerij , over ons assortiment en over bijzondere bollen, knollen en wortelstokken. Is iets niet duidelijk of hebt u een specifieke vraag betreffende de verzorging van een bol of plant? De kwekerij ligt aan een fietsknooppuntenroute en vormt daarom een leuk rustpunt tijdens een tocht! De tuinen zijn van het vroege voorjaar tot diep in de herfst een bezoek.


Kwekerij Heinen is gespecialiseerd in een ruim assortiment siergrassen en vaste planten van een hoge kwaliteit. In april starten wij met de voorjaarsbloeiers. Beste Fuchsialiefhebber, hartelijk welkom op de website van de Hobbykwekerij Lokhorst Wij laten u weten dat wij na het overlijden van mijn man, onze vader en opa Jan Lokhorst, onze hobbykwekerij op dezelfde voet voortzetten zoals u altijd van ons gewend was. Kwekerij van vaste planten, siergrassen, bloembollen en eenjarigen. Op de kwekerij staat een zeer veelzijdig assortiment.


U bent van harte welkom! Of u kunt, als particulier, via deze website uw bestelling bij ons plaatsen.

Lees daarvoor eerst de leveringsvoorwaarden die u vindt onder de link onderaan deze. Voor groepen geven wij rondleidingen met daarbij uitleg over het kwekersvak en de dahlia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts