dinsdag 31 mei 2016

Kiwi gezond

Veel mensen denken dat de kiwi uit Nieuw-Zeeland komt. Je leest ook of een kiwi je helpt of (juist tegenwerkt) tijdens het afvallen. Hoe gezond is een kiwi ? Dit zijn de gezonde en verrassende voordelen van deze fruitsoort.


Het water loopt ons er nou niet bepaald van in de mond. Zo bevatten ze van alle vruchten veruit de meeste vitamine C.

Kiwi ´s zijn de nationale trots van Nieuw Zeeland waar ze inheems zijn. Ze bevatten eigenlijk maar één soort vitamine en één mineraal en zijn toch supe. Hebben deze eigenschappen ook effect op je gewicht? We leggen je uit waarom kiwi gezond is!


Charlotte is dol op kiwi en adviseert dit ook vaak aan haar cliënten. Wanneer en hoe kun je kiwi eten? Kiwi is onder fruit één van de meest geconcentreerde vitaminebommetjes.


Er schuilt namelijk meer dan 1 van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine.

Maar waarom is kiwi gezond ? Ze worden niet voor niets vitaminebommetjes genoemd. De gele variant is wat minder bekend en minder behaard. Hoewel kiwi's het imago hebben dat ze uit Nieuw-Zeeland komen, ligt de werkelijke oorsprong in China.


De kiwi stond niet voor . Daar noemde men deze vrucht in de oudheid Yang Tao. Oorspronkelijk had de kiwi groen vruchtvlees, maar sinds enkele jaren is er ook een kiwi op de markt met geel vruchtvlees. EN hoeveel mag je er dagelijks hebben.


Dat een kiwi gezond is weet iedereen, maar hoe en waarom is het verstandig om regelmatig een kiwi te eten? Wij zetten alle informatie voor je op een rij. Met een kiwi per dag gezond de Verschillende onderzoekers, zoals Dr.


Ontdek nu de voedingsvoordelen. Paul LaChance, maakten een analyse van de zeven belangrijkste voedingsstoffen die fruit bevat -vitamine A, C en E, foliumzuur, kalium, magnesium en voedingsvezels - en ontdekten dat kiwifruit daarbij steevast in de . Diëtisten raden ons niet voor niets aan dagelijks een kiwi te eten, zeker als je wilt afvallen. Waar heeft kiwi dit aan te danken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts