woensdag 25 mei 2016

Borgelerbad deventer openingstijden

Wil je werken aan je conditie? Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend. Het binnenbad is geopend van 07.


Het Borgelerbad in Deventer leent zich uitstekend voor banenzwemmen.

Er zijn speciale tijden. Trek dan baantjes in het wedstrijd- en instructiebad van De Scheg en in het binnen- en buitenbad van het Borgelerbad. Let op: onderstaande openingstijden kunnen tijdens schoolvakanties en op feestdagen afwijken. Het 25m buitenbad is het gehele jaar (ook in de winter) geopend voor banenzwemmen.


In het binnenbad vinden onder andere aquasporten en zwemlessen plaats. Bekijk alle tarieven van het Borgelerbad eenvoudig in het tarievenoverzicht. Op deze website proberen wij iedereen zo volledig mogelijk te informeren.

Heb je echter nog vragen, neem contact met ons op via onderstaand formulier. Kom recreatief zwemmen bij het Borgelerbad ! Binnen in ons m binnenbad waar onze startblokken geliefd zijn bij kinderen. In de winter is ons trimbad buiten verwarmd en voorzien van een aangename temperatuur. Het zomerabonnement biedt deze zomer onbeperkt recreatief zwemplezier in de buitenbaden van het Borgelerbad. In het Borgelerbad kun je deelnemen aan gezellige en sportieve aquasporten als AquaJoggen, Aquarobic en Meer Bewegen Voor Ouderen.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. De openingstijden van alle vestigingen van Kiosk Borgelerbad in Deventer vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Naast banenzwemmen het gehele jaar door, kan in . Sportbedrijf Deventer , de exploitant van het Borgelerbad , heeft hierover contact gehad met NFN, de belangenorganisatie voor naaktrecreanten. Zwembadmanager Jeroen Meijerhof zegt dat elke laatste zaterdag van de maand blootzwemmers welkom zijn. Het is voor het eerst in misschien wel jaar dat . Bloot zwemmen in het Borgelerbad.

Deventer - Iedere laatste zaterdag van de maand kan men naakt recreëren bij het Borgelerbad. Plezier en veiligheid staan voorop. Tijdens de openingstijden kan men in badjas naar de restaurette voor gratis koffie, thee en vers fruit.


De ramen zijn geblindeer zodat . Vaste bezoekers, zonaanbidders en recreatieve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts