dinsdag 31 mei 2016

Stihl kettingzaag

Moderne, trillingsarme benzine kettingzaag voor perceelonderhoud. Zeer laag trillingsniveau. Luchtfiltersysteem met voorafscheiding.


Tot lager brandstofverbruik en minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Koop of Verkoop stihl kettingzaag op Marktplaats.

Bekijk ons volledige aanbod kettingzagen! MS 20 lichte professionele kettingzaag voor verwijderen takken. De bosbouwzagen: professioneel. U kunt ook onze winkel bezoeken in Mariahout. STIHL kettingzagen motorzagen hoogsnoeiers, hobby-zagen, professionele zagen.


De STIHL MS 1is een instapmodel met een flink vermogen en heel geschikt voor het zagen van haardhout. Jos Martens, specialist in tuin- en parkmachines. De kettingzaag is voorzien van een zijdelingse kettingspanner voor het veilig en eenvoudig opspannen van de ketting.

Type kettingzaag selecteren ss. Vervolgens kunt u de maat van uw zaagblad selecteren voor de producten die op uw zaag passen. Staat uw zaag er niet tussen? Mail of bel ons dan voor . Sinds meer dan jaar geeft STIHL de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige kwaliteit hebben de STIHL zagen tot de n° wereldwijd gemaakt.


De Machinevriend is niet verantwoordelijk voor drukfouten of onjuiste informatie. Wilt u echter meer doen dan snoeiwerk en dun haardhout zagen is het verstandig om wat meer . Stihl MS 1kettingzaag. Ontdek de nieuwste generatie kettingzagen: een accu kettingzaag die amper moet inboeten aan kracht. Heeft u een kettingzaag nodig? Dan moet u zich eerst afvragen voor welke doeleinden u deze motorzaag wilt gaan gebruiken.


Hoe meer vermogen de zaag heeft, des te groter de objecten zijn die gezaagd kunnen worden. Wel houdt dit in dat de zaag dan ook groter en zwaarder zal worden. De natuur groeit altijd.


Groene heuvels, wijngaarden, welvarende dorpjes met witte huizen.

Midden in deze Zuid-Duitse idylle boven Stuttgart heeft de firma . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. KG is een producent van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. Het hoofdkantoor staat in Waiblingen, Baden-Württemberg in de buurt van Stuttgart.


Van het voorbereiden van brandhout, via het terugsnoeien van bomen tot en met ambachtelijke activiteiten: dankzij het minimale gewicht van amper kg zaagt u onbezorgder dan ooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts