vrijdag 20 mei 2016

Lockhorst sliedrecht openingstijden vakantie

Locatiemanager: Karin Meijnders. Ontvang onze nieuwsbrief. Er zijn geen vakantieroosters. Doe jij mee aan Sliedrecht Fit? Altijd al als een zeemeermin willen zwemmen?


Mogelijkheid banenzwemmen tegen recreatief tarief.

Let op: bij weercijfer of hoger zal het buitenbad. Open afhankelijk van het weer open zijn en een ander bad dicht. Dag en tijd Activiteit Bad. Banenzwemmen Wedstrijdbad en Doelgroepenbad 11:– 13:uur. Daarnaast worden de openingstijden van het zwembad iets ingekort.


Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste ti. Het zwembad is een belangrijke voorziening voor Sliedrecht , aldus wethouder Len van Rekom. Daarom hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om de toekomst van de Lockhorst veilig te stellen.


Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op.

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Controleer openingstijden altijd . Dit multifunctionele bedrijf verzorgd van bruiloften, partijen, familiefeesten, congressen en bedrijfsfeestjes. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan hier voorop.


Kijk voor de openingstijden op de website. Voor zowel ontspannende als. De sauna en het stoombad zouden met. Op social media wordt meer geklaagd over de openingstijden en de verouderde faciliteiten op de locatie.


SLIEDRECHT - Komende week is het weer zo ver. Alle kinderen zijn vrij door de herfstvakantie. In zwembad de Lockhorst wordt er extra aandacht geschonken aan de kinderen. Elke vakantiemiddag zal er tussen 14:en 16:uur een opblaasattractie in het zwembad liggen. De Lockhorst valt onder . Latest searches: ✵ lockhorst sliedrecht openingstijden vakantie ✵ lockhorst sliedrecht zwembad openingstijden✵ lockhorst sliedrecht tarieven✵ lockhorst sliedrecht partycentrum✵ lockhorst sliedrecht sauna✵ lockhorst sliedrecht prijzen.


Kom jij ook naar Binnenste Buiten? Dé sport en spelmiddagen van Sliedrecht ! Op de woensdagen hoef jij je niet meer te vervelen! Deze vindt u onder Speciale acties en worden bekendgemaakt in de digitale nieuwsbrief voor Rivas-pashouders.


Een bezoekje aan het zwembad was een leuk uitje voor veel kinderen tijdens de zomervakantie.

Het recreatiebad heeft immers ruimere openingstijden dan het wedstrijdbad. Openingstijden Ricoh Document Center Zuid-Holland in Sliedrecht , overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Ricoh Document Center Zuid-Holland vestigingen in Sliedrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts