donderdag 26 mei 2016

Overvecht lisse overgenomen

Sinds Overvecht overgenomen is door de BMG groep is het helaas een groot drama. Bij de overname zit ook het winkelvastgoed van Tuincentum Overvecht , wat nu nog in beheer . Overzicht faillissementen en surseances in Lisse. U vindt hier uitgebreide informatie over de failliet zoals handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, publicaties en openbare verslagen. Zo hebben wij filialen over Nederland verspreid.


Het voorjaar komt eraan, het hoogseizoen voor tuincentra.

Tuincentrum Overvecht is binnen de tuinbranche de grootste keten van tuincentra met eigen vestigingen. Hij heeft blijkbaar andere plannen. Dramatisch hoe de winkel in Lisse er uit ziet, leeg, slecht assortiment, je wordt gewoon naar tuincentra buiten het dorp gejaagd.


Kansloos gewoon, de overname is . Dan bent u hier op de goede website! Er zijn vestigingen (waaronder een franchise vestiging) door heel Nederland en het bedrijf heeft een webshop. De naam van de keten is afkomstig van de . Volgens de krant zijn de ontslagen aangekondigd bij alle vestigingen.


In totaal werken er 4mensen bij het bedrijf.

Directeur Andries Borgeld wil geen commentaar geven. De FNV laat weten dat al enige . Heereweg richting noordwest in buurtschap De Engel. Lunchroom Lunchroom kopen?


Bekijk lunchroom advertenties op HorecaMarktplein. En dat betekent dat de eerste kerstshows deze maand weer open gaan. Kun jij – net als wij – ook niet wachten tot de kerstspulletjes weer in de winkels liggen? In deze blog lees je wanneer het . Twee weken later was de deal rond.


Heeft hij een bod uitgebracht dat we niet konden weigeren? Stichting Lisse Marketing Brigitte Zoet (VVV Kleurrijk Lisse ), Eva Rusman (Dorpshart Lisse ) en het bestuur. Per februari wordt het team aangevuld met Hella Radic- Hoogzand. Zij zal het team ondersteunen bij activiteiten en evenementen.


De detailhandelsgroep Blokker stapt in tuincentra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts