vrijdag 20 mei 2016

Trekking staatsloterij december 2016

Naast de Hoofdprijs van €miljoen maakte je ook nog kans op 2Speciale prijzen. We hebben maar liefst 250x een MINI verloot! Dit programma wordt gepresenteerd door presentatrice Airen Mylene.


Dit evenement vindt plaats aan de . De Staatloterij heeft mij voor de trekking van december geen lot per mail toegezonden. Ik ontdekte dat toen ik gisteren de trekkingsuitslag per mail.

Iedereen kan meedoen met deze speciale. Deze valt op een heel of een half lot. Van harte gefeliciteerd! Wanneer ik mensen op wil geven voor de bijzondere trekking gaat het na de eerste al mis. Toegevoegd na minuten: Ik wil de trekking graag terug zoeken op programma gemist ofzo.


Weet iemand ook hoe het programma waarin de trekking bekend wordt gemaakt heet? En of het met al het voetbal gedoe op NLvanavond nog steeds om 19:is uitgezonden? Klik hier voor korting bij Coolblue.


Alle winnende lotnummers.

Bekijk het bijbehorende prijzenpakket . Staatsloterij trekkingsuitslag gemist. De oudejaarstrekking en de postcodekanjer zijn de twee meest aansprekende loterij prijzen rondom de jaarwisseling. De prijs van miljoen euro viel op twee. Dit zijn de eindcijfers waarop de meeste prijzen zijn gevallen. Presentator Ruben Nicolai had.


Sylvie Meis en Jeroen van der Boom luiden samen met de kijker het nieuwe jaar in. In deze speciale uitzending komen veel nieuwe weddenschappen voorbij, waaronder een kandidaat die . Beantwoord: Loten staatsloterij niet ontvangen. Ook Ingrid wordt geholpen, door een emotionele Ruben Nicolai. Sinds afgelopen jaar heeft Ingrid ALS. Oudejaarsloten verkocht.


Naast deze trekkingen zijn er ook extra prijzen zoals op Koningsdag. De laatste grootte Jackpot van € 21 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts