maandag 23 mei 2016

Duinrell tikibad

Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Kom lekker opwarmen in het . Kies een beschikbare dag - Uitsluitend geldig op gekozen dag - Voordelig entree. Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel . Vakantiepark en attractiepark Duinrell , plezier voor het hele gezin!


Voor kinderen van tot jaar komen er zes glijbanen.

Kids waterpark Playa is nu geopend! In mei van dit jaar openen we een nieuwe, spannende glijbaan: een driedubbele. Het bad beschikt over ten minste twaalf verschillende glijbanen met een totale lengte van ruim 8meter (excl.


Lazy River). The Tiki Pool is more than a tropical swimming pool. Its sixteen unique slides make the Tiki Pool the largest covered waterslide paradise in the Benelux!


Enjoy the energetic and dynamic Tyfoon or relax on the Lazy river. Everybody enjoys themselves in the slides and water attractions of the Tiki Pool. Een grote waterspeeltuin moet het zwemparadijs aantrekkelijker maken voor gezinnen met jonge kinderen.


Voor het oudere publiek komt er bovendien een grote nieuwe glijbaan bij.

De nieuwe glijbaan die bestaat uit drie losse delen heet de Triton. Tikibad Duinrell , Wassenaar. Een spetterend dagje uit beleef je in Duinrell in Wassenaar. Rutschen für Groß und Klein! Vanmiddag werd het nieuwe kindergedeelte Playa officieel geopend.


De overdekte waterspeelplaats - bedoeld voor bezoekers tot en met jaar - bestaat uit vier glijbanen, een grote waterval en verschillende speeltoestellen. Nog nooit zo n groot en divers peuter bad ook gezien met verschillende water speeltoestellen. Ook het kinder gedeelte zeer speels en divers ingericht. ICT-security , bewaking en beveiliging. WNF-Rangers en WNF-Bamboekids krijgen korting!


Het was echter vooral leuk voor de wat oudere kinderen die van de lange en stoere glijbanen af durven. Gelukkig is daar met de opening van Playa verandering in gekomen. Er wordt dit jaar flink geïnvesteerd in Duinrell. Directeur Roderick van Zuylen van Nijeveld spreekt over “Een van de grotere investeringen van de afgelopen jaren.


Stap door de poorten van Duinrell en ga mee op avontuur. Start in het nostalgische Wonderland met attracties voor de allerkleinsten, suis in noodvaart naar beneden vanaf het hoogste plekje van Zuid-Holland over de Rodelbaan, vlieg mee in de spannende Dragonfly en laat je kleddernat spatten in de waterachtbaan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts