donderdag 26 mei 2016

Korte moermondsweg 1 renesse

Routebeschrijving opvragen. Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. Het Grevelingenmeer is ook in. Het chalet (type Finlandia) is.


Uitbreiding van vakantiepark Zonnedorp aan Zee, nieuwbouwwoningen in fase op een unieke locatie.

Binnen zijn er slaapkamers, met een tweepersoonsbed en met elk een persoonsbed. De keuken is uitgerust . Huisnr, Toevoeging, Opp. K00 7 logiesfunctie. K00 7 logiesfunctie. K00 7 logiesfunctie.


K00 7 logiesfunctie.

K00 7 logiesfunctie. K00 7 logiesfunctie. Omdat het schitterend gelegen is op loopafstand van het strand bezoeken jaarlijks duizenden toeristen ons kleine dorp. Braber Tuincentrum BV is een dochter van Braber Beheer BV.


De foto mag niet groter zijn dan MB! Renesse heeft veel voorzieningen. Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland. RE0- Beachpark - Korte Moermondsweg 21. Gezellig, knus vakantiehuis, ligt in rustig vakantiepark, aan de Zeeuwse kust, voorzien van alle gemakken, volop vertier en voorzieningen in de directe omgeving.


Vanaf het park loopt er een schelpenpad naar het stran keuze uit strand opgangen, beide ongeveer min. Herinrichting camping Zonnedorp. Geïnspireerd geraakt door onze diensten? Neem gerust contact met ons op!


Fase is reeds gerealiseerd en in gebruik genomen met zeer goede verhuuropbrengsten. De bouw van fase is gestart, nog enkele woningen beschikbaar!

Kom langs voor tips en advies over uw planten en dieren. Beneden bevinden zich nog een 2-tal slaapkamers, met een uniek hemelbed en een bedbank. Prima voor een gezin met kleine kinderen. Ook is er een stoere kinderkamer met eenpersoons bedden en een hoogslaper.


Een douche met wastafel en een apart toilet complimenteert de beneden verdieping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts