vrijdag 20 mei 2016

Banen zwemmen 30 januari

Verbeter je conditie wanneer het jou uitkomt. Hou je wel van sporten in het water maar niet van het volgen van lessen? Bijna elke dag kun je op diverse tijden baantjes trekken.


Wanneer zijn de zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in Arnhem open ? Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden.

Zaterdag januari is het bad gesloten van 10. BP Zwemmen 10:– 10:(jaar tot jaar). Medisch zwemmen 10:– 11: 30. Je kunt bij Tropiqua dagelijks baantjes zwemmen in het meter lange wedstrijdbad. Tijdens de schoolvakanties komt het banenzwemmen van 12.


Zwemmen en Sauna voor vrouwen. In de ochtend zal het Wedstrijdbad.

Wellness avond Tropiqua Veendam, Veendam. Klik hier voor de dagen en tijden. Onderstaande (reguliere) tijden zijn gedurende het schooljaar tijdens alle schoolvakanties aangepast.


Er is dan alleen zwemmen van 12. Het is goed voor je spieren en gewrichten zonder dat je deze te veel. Recreatief- en banenzwemmen. Wil je werken aan je conditie?


Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend. Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid. Het binnenbad is geopend van 07. We leggen de lijnen voor u klaar, minimaal een A- diploma is verplicht.


Bekijk hier de tijden en tarieven van deze activiteit of kijk in onze app. Veel zwemplezier gewenst! Filter op datuVandaag, januari. Extra op dinsdagavond: van 19.

Gratis als je komt banenzwemmen of een les volgt. Een ideale activiteit om in conditie te blijven. Er liggen lijnen in het water en iedereen kan zelf bepalen hoeveel baantjes er getrokken gaan worden en hoe snel er gezwommen wordt. Iedere dag, behalve zondag, is er gelegenheid baantjes te trekken.


Maandag januari van 20. Baantjes zwemmen is goed voor je conditie, je traint er je spieren mee en het is niet blessuregevoelig. Zwembad de Peppel in Ede, een verrassend bad met een scala aan faciliteiten.


Dinsdag januari is er tussen 9. Het zwembad is van tot en met december gesloten voor vrij zwemmen. Kom op eigen tempo banen zwemmen , verbeter conditie en zwem op individuele basis. Leer zwemmen bij Zwemschool Accres volgens het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts