donderdag 5 mei 2016

Snoei bleiswijk vacatures

Vacature voor parttime administratief medewerker voor de zaterdag. Altijd al een leuke baan in de administratie willen hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Persoonlijk advies In onze winkel in Bleiswijk beantwoorden wij graag al uw vragen over de tuin. Onze specialisten denken graag mee over de invulling van uw.

Zaterdag van 08:- 15:uur. Niek Brunninkhuis, 360gradenfotografie. Wij hebben een divers assortiment in tuimaterialen die. Wie komt ons team versterken als EXPEDITIE MEDEWERKER?


Marcel bedankt en succes! Graag delen, alvast bedankt. Leverancier van tuinmaterialen aan particulier en hovenier, gevestigd in Bleiswijk.


U bent van harte welkom bij onze vestiging in Ridderkerk om onze producten te bekijken.

We hebben een uitgebreid assortiment op voorraad. Snoei vestiging Ridderkerk. Wij leveren een breed assortiment tuinmaterialen zoals bestrating, tuinhout, natuursteen enz. Wij functioneren als groothandel voor zakelijke klanten zoals hoveniersbedrijven, daarnaast zijn we ook een sterke partner voor.


Lid worden van LinkedInAanmelden . Onder snoeiafval verstaan we alles wat groter is dan uw doorsnee tuinafval, denk bijvoorbeeld aan takken. Twee keer per jaar wordt het snoeiafval gratis aan huis opgehaald. Wij doen dit voor onder andere hun shirts en jacks.


Meer weten over deze gezellige loopgroep? Onze webwinkel en 1Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding. Bekijk hier ons Planten overzicht van 1beschikbare Planten vacatures in Zeeland en solliciteer direct online! Internationaal chauffeur bloemen en planten, Bleiswijk.


Flex-in Uitzendgroep Zeeland. Ervaring met bloemen en. Uitvoeren van begeleiding snoei voor jonge en halfwas bomen. Een European Treeworker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts