dinsdag 31 mei 2016

Binddraad betonijzer

Vlechtdraad verkrijgbaar in diverse gewichten, onbehandeld en gegalvaniseerd. Het juiste vlechtdraad voor de verwerking van het betonstaal. Binddraad op rol voor wapeningsnetten. BETONIJZER : Wordt toegepast in allerhande betonconstructies.


Onderstaande courante maten zijn uit voorraad beschikbaar. Metalen binddraadjes met twee ogen, de ideale oplossing om iets snel en probleemloos te binden.

Lengte 140mm, draaddikte 1mm, bundels van . Een ruim assortiment Wapening en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Heeft u binddraad of gegalvaniseerd binddraad nodig?


Wij hebben binddraad en gegalvaniseerd binddraad per rolletje. Diverse soorten betonstaal vindt u bij Balvert Betonstaal B. Wilt u meer informatie of een prijsopgave over een bepaald type betonstaal? Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Betonijzer Ø-meter, SRD 676.

Wij leveren ook staven betonijzer in verschillende diameters en lengtes, of op maat geknipt en gebogen. Diverse bijproducten zoals dekkingsafstandhouders leveren wij ook, evenals tuinpalen, bevestigingsmaterialen en binddraad. Zoek je losse binddraden voor je bindapparaat DF van Wacker Neuson?


Dan is deze doos ideaal voor jou! Met het bestellen van dit artikel, krijg je maar liefst honderd strips speciale betonwapeningsbinddraden. Iedere strip bevat stuks binddraden , dus in totaal 7. Taekema Staal betonstaal betonijzer twijzelerheide. Maar natuurlijk kunt u bij TILBORGHS ook terecht voor handelslengten betonstaal, letter- en standaard bouwnetten, supporter liggers, beugels, spiralen en binddraad. Met TILBORGHS bent u verzekerd van hoge kwaliteit bouwmateriaal en uitstekende ondersteuning voor een voordelige prijs.


Al deze producten worden . Voor een grotere krachtoverbrenging. Knipex kracht-vlechttang voor vlechten en knippen van binddraad voor betonijzer. Door de slanke bouw van de tang zijn dieperliggende betonijzer staven ook te binden.


Bij de kracht-vlechttang is het scharnierpunt verder naar voren geplaatst. Dit resulteert in een krachtbesparing . Er moet zeker minimum 3. Boven uw fundament kunnen de vertikale ijzers wat buigen . Meer informatie Cementdekvloeren gaas . Draaddikte: 2mm (niet verzinkt).

Ook hier is de leverings- wijze franco. Supportliggers worden gebruikt om de afstand tussen de onder- en boven mat in een betonvloer te garanderen. Eigenschappen: Gewicht: Kg incl. Draad : meter per spoel. Materiaalhouder : Spoel.


Kwaliteit : gegalvaniseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts