vrijdag 8 januari 2016

Zwembad de parrel openingstijden

Kom lekker zwemmen in zwembad De Parrel ! Of u nu baantjes wilt zwemmen of een groepsles wilt volgen, In zwembad De Parrel is dit allemaal mogelijk! De Parrel bestaat uit een 25- meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Openingstijden recreatief zwemmen . Bekijk de vele mogelijkheden tot zwemmen in De Parrel.

Recreatief, banenzwemmen, aquasporten of toch wat anders? Bekijk hier de openingstijden van de balie van De Parrel. Het zwembad bestaat uit een 25- meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Zwembad De Parrel , Groningen, Netherlands.


Het bad heeft tevens een springplank en is . Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Waar: Elke dinsdagochtend van 10. Als je zondags les of recreatief zwemt is het € 5- per jaar extra. In Selwerd vind je zwembad De Parrel. Voor informatie: Multicultureel . Niet heel groot, maar wel met glijbaan!


Ook hebben ze een speciale kweekvijver als voorbereiding op de echte zwemles voor kindjes vanaf jaar. Kijk voor openingstijden en tarieven op de . Klik hier voor informatie over: openingstijden , tarieven, leszwemmen, cursussen en activiteiten,. Klik op de onderstaande foto om de reportage te bekijken over . GRONINGEN – Openluchtbad de Papiermolen opent zaterdag haar deuren. Je kan gaan zwemmen in één van de verwarmde zwembaden van sportcentrum Kardinge of juist in de openlucht in het Zilvermeer. Er is voor elk wat wils!


Ben jij een echte waterrat? Kom dan langs voor een dag lekker ravotten in het zwembad! Monique Wesseldijk komt wekelijks bij De Parrel en stond vorige week zaterdag voor de dichte deur.

Bovendien wordt het drukker door de kortere openingstijden. Strategische en tactische marketingkeuzes. Aanvangsdatum In overleg. Uren per week Minimaal uur, maximaal uur.


Geschikt als vakantiewerk? Doorlopend vrijwilligers nodig? Werktijden zelf in te delen? Op 1e paasdag zijn sportcentrum Kardinge . Sportcentrum Kardinge is geopend van 10.


U kunt voor het recreatieve zwemmen terecht in zwembad de Parrel. Uiteraard kunt u ook naar openluchtbad de Papiermolen! Mocht u nog over een 12-kaart beschikken van sportcentrum Kardinge dan kunt u deze gedurende de sluiting gebruiken in zwembad de Parrel , zie hier de openingstijden. Denkt u als alternatief ook aan openluchtbad de Papiermolen, zie voor de openingstijden de website van openluchtbad de Papiermolen.


Gevonden in de categorieën: uncategorized.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts