vrijdag 29 januari 2016

Bioscoop ijsselstein

Wij houden de kaarten vast tot een half uur voordat de film begint. Kom dus op tijd (lees meer ). Bekijk hier alle verwachte films. Heeft u zich nog niet aangemeld?


Eén keer registreren is voortaan snel en makkelijk kaarten kopen. Bioscoopagenda IJsselstein.

De volledige bioscoopagenda van IJsselstein , compleet met alle films, bioscooptijden, filminformatie, trailers en recensies. Overzicht van theaters, bioscopen en schouwburgen in IJsselstein. Met ook filmhuizen en de kleinere locaties voor toneel, cabaret en dans in en rond IJsselstein. De meest volledige site met ruim 66. In Fulcotheater is altijd wat te doen.


Te veel om hier op te noemen. En meer dan we hier kunnen publiceren. Unfavorite No one has favorited this theater yet.

Ontdek de vertoningen van de films in de bioscopen Fulcotheater dankzij Cinenews. Bron: Historische Kring IJsselstein. Nederlandse film- en bioscoopgeschiedenis. Servicebioscoop CineLounge staat voor persoonlijke aandacht en service van het hoogste niveau met o. De bioscoop van het Fulcotheater vertoont de nieuwste films op het witte doek. Laatste nieuws uit: IJsselstein.


Het zwartepieten rond UW Samenwerking is begonnen – Zuid Zenderstreek (persbericht) (Blog). Zo staat er in IJsselstein het Fulcotheater. Wanneer het theater weer open gaat is niet bekend. Klik voor een overzicht.


Naast een ruime woonkamer en keuken beschikt deze woning over slaapkamers, badkamer en balkon (oosten). Het complex is gelegen op loopafstand van het historische stadscentrum van IJsselstein. Voorzieningen zoals winkels, restaurant, theater, bioscoop een openbaar vervoer liggen letterlijk om . Volledig gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning aan de fraaie Poortdijk op maar liefst 2m² eigen grond. De woning ligt op een steenworp afstand van het sfeervolle en gezellige centrum van IJsselstein waarmee voorzieningen zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer, bioscoop , theater . In IJsselstein zijn voor jongeren veel mogelijkheden om te chillen en te sporten.


Er is een bioscoop , verschillende sportveldjes in de wijken, dansscholen , sportverenigingen, een zwemba een manege, een muziekschool, een toneelschool, een scouting en natuurlijk jeugdlocaties Xpress, Xperience en Studio10 . Na uitsluitsel van de experts hoopt de directie van Fulcotheater de filmapparatuur zo snel mogelijk weer in gebruik te kunnen nemen.

Het theaterprogramma kon zaterdag wel weer hervat worden. Voor een hotel op de Weteringschans riep IJsselstein 'Ho! Hij bestudeerde zijn scherm, draaide de laptop en wees toen met zijn vinger naar het hotel. Alleen een voorstelling.


Van Opperdoes stapte uit. Het hotel, simpelweg Hotel V genaam lag op de plek waar vroeger een bioscoop had gezeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts