woensdag 6 januari 2016

Borderrol kunststof

Tuinafboording kunststof baksteenmotief - set van stuks. Kunststof tuinpanelen voor het afboorden van borders en perken. De paneeltje zijn voorzien van een baksteenmotief.


Nu bestel woensdag in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Op zoek naar producten voor een afboording?

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod! Thuislevering : € 600. Voeg toe aan winkelwagen. Plantenboord kunststof steengrijs.


De grasrand uit HDPE is een flexibel kunststof kantopsluitingssysteem met een hoogte van cm. De borderrand uit kunststof is licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen. Erfafsluitingen in kunststof : Er zijn verschillende soorten erfafsluitingen te koop in de handel.

Afhankelijk van wat de wensen of eisen zijn kan men kiezen tussen beton, steen, hout of natuurlijke afsluitingen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Kijk om je heen, huishoudelijk plastic afval is overal.


Van keuken tot tuin gebruiken we groente- en fruitbakjes, kruidenpotjes, plastic zakken, flessen, folies en zo veel meer. Dit afval sorteren, daartoe inspireren we jou bij ECO-oh! Vervolgens recyclen wij deze kunststoffen op ecologische wijze tot waardevolle grondstoffen. Bestel online borderrol kunststof x x mtr bij Bustotaal. Volledig assortiment voor het aanleggen van tuinpaden en borders.


Rolborder borderrol geimpregneerd grenen 180cm - 180x20x5cm. Set van stuks in elkaar te schuiven borderrollen met een totale lengte van 3 . Borderrol Bama kunststof bruin meter. Een grasrand is ervoor bedoeld om te voorkomen dat het gras doorgroeit in borders.


Je kunt er bijvoorbeeld plantenbakken of perkjes mee afscheiden. Ook kun je een borderrol goed gebruiken als grondkering of bij een verhoging in de tuin. Kies voor een borderrol met een anti-uitspoeldoek, hierdoor zal de tuingrond niet uitspoelen bij. Geleverd per rol van meter.


De rand is makkelijk te plaatsen en omdat de rand gegolfd is zijn ze ook makkelijk aan een te schakelen.

Specificaties: Hoogte: 15cm L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts