donderdag 21 januari 2016

Aqua mundo meerdal

Dit is het ultieme glijden: 1meter lang, van de nok tot in het eindba bocht na bocht. Voor de kleintjes is er Babyzwemmen, met leuke spelletjes, en het Kinder-doe-bad voor heel veel waterpret. De aQua Mundo van het Meerdal is de oudste aQua Mundo in de Center Parcs reeks en dit filmpje.


Das ist das ultimative Rutschen-Gefühl: 1Meter lang, Kurve um Kurve, von der Spitze bis zum Endbecken. Riechen Sie schon die Wohlfühl-Düfte aus dem Kräuterbad? Auf die Kleinsten wartet Babyschwimmen mit lustigen Spielchen und ein Kinder- Spaßbad.

Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! This is the ultimate sliding experience: 1metres long, from the top to the exit pool, bend after bend. And can you smell the wonderful aromas of the herbal bath? Dit is alweer de derde keer dat wij naar America gingen.


Het is een mooi bad wat soms wat weg heeft van het Vennenbos. Het Meerdal heb ik geloof ik het meest bezocht. In deze tropische oase zorgt de langste glijbaan van Center Parcs voor 1meter waterpret.


Zwemmen tussen de golven of van de kolkende wildwaterbaan. Lekker vertoeven in het bubbelbad of het Kruidenbad.

Ook de kleinsten kunnen . Alle rechten voorbehouden. Website geproduceerd door Solutsoft International. Aqua Mundo het Meerdal is een avontuur om niet snel te vergeten. Door de vele attracties is er voor hele gezin volop plezier. Planlæg dine ture i America (Limburg) for Holland- ferie.


Rejs hurtigt og nemt - Zoover! Camping Rolan Afferden, meter, Geel, Van Egdom. Het was blijkbaar net een feestweekend met allerlei activiteiten. Ik won Dag tickets voor de aqua mundo die jaar geldig zijn met een wedstrijdjes touwtje springen!


Is er iemand uit die streek die min tickets voor een prijsje wenst over . Upload your holiday pictures and holiday videos! Volle Fahrt voraus auf der Wildwasserbahn, ein Sprung ins Wellenbad oder mit der ganzen Familie auf die Familienrutsche. Vier dag kaartjes van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts