maandag 18 januari 2016

Mexicaanse waaierpalm

De bladeren van deze palm kenmerken zich door hun prachtige lichtgroene kleur en kunnen zelfs een meter in doorsnee worden. Het is een super stoere palm die helaas minder geschikt is voor binnen. Seedo zaden, goedkoop, snel en betrouwbaar. Als eerste zorg je ervoor dat de zaden goed schoon zijn, daarna . Sterke kamerplant met palmvormige bladeren.


Helaas, dit artikel is momenteel niet leverbaar!

Grootste aanbod planten online. Gratis bezorging vanaf € 5-. Dood blad blijft als een rok aan de. Deze palmboom is een zeer snelle groeier en is matig winterhard. Kan perfect langs hier gehouden.


In Californië wordt deze palm ook wel de petticoatpalm genoemd omdat de afgestorven bladeren als een soort rok om de stam van de . Factuur kan enkel aangevraagd worden tot 72u na sluiti. Mexicaanse waaierpalm ).

Vorige zomer stonden een paar palmen voor de ste keer in bloei. In het najaar lag de tuin vol met kleine zwarte bolletjes. En nu staat er tussen de gravel hier en daar een mini palmboom. Washingtonia Robusta, 240cm hoog incl. Ik kan mijn eigen palmboombedrijfje starten ;-) Ik lees trouwens op het internet :Ideale beginnerspalm.


Bekijk en Bestel online:. Ideaal voor in de tuin én je (woon)kamer: soorten palmbomen! De weg naar een perfecte tuin gaat niet over rozen. Lees over de belevenissen van een tuinkabouter die een echte tuinier wil worden. Boordevol zadenlijsten en heel veel tips en andere tuininformatie.


Chinese Waaier Palmboom m. Offerte aanvragenassortiment . Aziatische Waaierpalm – Trachycarpus Fortunei. Dit is de meest geschikte palm voor buiten. Deze schattige palmbomen fleuren je huis direct op. Je bestelt een set van kamerpalmen nu voor slechts 299.


In razend tempo verschijnt de ene na de andere kantoorkolos. De centrale hal is een fascinerende plek, een .

Kan tegen temperaturen tot -7°C, moet in volle zon. Palmen voor een kouder klimaat: Mexicaanse waaierpalm. Erythea armata, in het nederlands blauwe hesperpalm of mexicaanse waaierpalm genaamd is een wintergroene palmboom afkomstig van het schiereiland baja california in west mexico. Zijn stijfopgaande habitus met forse stam en grote diepingesneden zilverblauwe waaiervormige bladeren doet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts