vrijdag 22 januari 2016

Intertoys hotwheels

Hot Wheels Track Builder Stunt box. Race op waanzinnige snelheid tegen je vrienden met deze powerboosters! Deze veelzijdige baanset kan op verschillende manieren gelegd worden!


Een supertoren voor sensationeel stuntplezier! Waag je op torenhoge hellingen, spring door.

Er zijn meer dan unieke stuntuitdagingen met meer dan verschillende uitkomsten in deze set. Verander de banen en stenen voor . De racebaan is oranje van kleur. Veelal gratis verzonden! Geleverd door: Superwinkel.


Levertijd: Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis. Maak de straten onveilig en race met de superstoere extreme action scorpedo van hot wheels met licht en geluid.

Intertoys , de speelgoedwinkel. Daarnaast heeft intertoys een uitgebreide . Sammle die coolen Hotwheels Autos, baue die schönsten Rennstrecken mit Hotwheels. B: die Mega Jump, die Gebäude Mega Bloks und Sets von verschiedenen Autos. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen.


Lanceer je auto zo strategisch mogelijk. Met lanceerders en Hot. Elders te koop vanaf €2en geen FIFA 18. Drie jonge dieven zijn maandag op heterdaad betrapt in Drachten. De negenjarige en twee twaalfjarigen komen er vanaf met een reprimande.


Ook moeten ze excuses maken. Bestel hier je eigen Sharkport. Als de grootste speelgoedwinkelketen in Nederland vind je bij ons kwaliteitsmerken, verrassende assortimenten en veel nieuwe inspiratie voor speelgoedcadeaus.


Je krijgt advies op maat van onze vakkundige productspecialisten.

Bovendien ben je verzekerd van . De speelgoedwinkel van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts