vrijdag 15 januari 2016

Typecursus donald duck

DuckTypen is de leukste online Typecursus voor elk kind. Leer blind typen als de nieuwe verslaggever van de Duckstadkrant! Doe direct de gratis proefles.


MOet een jongen van niet gewoon buiten spelen of desnoods lekker gamen achter de computer i. Een online typcursus met oefeningen en games.

Meester Warbol geeft aanwijzingen wat je moet doen tijdens de cursus. Ook beschikbaar voor scholen. Je kunt gratis een proefles volgen. Donald Duck abonnees krijgen korting. De meeste typecursussen zijn in de vorm van een game gegoten.


Hoi allen, even vraagje, heeft iemand een tip welke online type cursus leuk is? En dan bedoel ik er dus een die niet te snel verveeld.

Mijn dochter heeft de proef les van de donald duck cursus gedaan, maar was daar al na een les op uit gekeken. Onze zoon krijgt voor zijn elfde verjaardag de oude laptop van zijn opa. Wij willen hem dan ook een typecursus geven. Maar welke typecursus is goed? In de online typecursus Ducktypen speel je vrolijke games met de Duckstad - inwoners én leer je.


De Duckstadkrant zoekt nieuwe verslaggevers. Ik ben op zoek naar een online typecursus voor mijn bijna jarige zoon. Iemand ervaring met Ducktypen ? Ey staat diplomagarantie, maar ik vind de site niet echt uitvoerig.


Proefles gaan we morgen doen op de pc. Zoek jij een leuke typecursus voor je kinderen? De donald duck typecursus leert je kind op een leuke en leerzame manier om te typen. Dagobert Duck is de eigenaar van de krant van Duckstad.


De rol van jouw kind is die van journalist! Tegenwoordig is blind typen heel normaal geworden.

De vrolijkste typecursus van Nederland! De oefeningen zijn gecombineerd met games waardoor de typecursus tot het einde leuk blijft. Ducktypen leert kinderen dit spelenderwijs met bekende duckstadfiguren zoals donald duck , katrien duck, oom . Je kind leert spelenderwijs typen terwijl het opdrachten krijgt als verslaggever van de Duckstadkrant.


Een typediploma is reuze handig voor als je kind straks naar het voortgezet onderwijs gaat. Kinderen vanaf jaar leren binnen een halfjaar spelenderwijs blind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts