woensdag 27 januari 2016

Rijksweg 255 velserbroek

Neem contact met ons op. Voor meer informatie neemt u contact op via e-mail of telefoon. Tuinplantencentrum Loef. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.

Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Onder leiding van Henk de Graaf vormt het bedrijf een bron van inspiratie voor menig plantenliefhebber.


Loef Kwekerij actuele gegevens. Een goed en vertrouwd adres ! Wij hebben jaar geleden een Wisteria gekocht bij deze heren. Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland.

Dichtbij, buiten de buurt. AA, VELSERBROEK Contact gegevens. Over Ons: Home Economie Internet Wetenschap Sport. Landelijk wonen op een perceel van ruim 10. Velserbroek , met grasland en paardenbakken.


Daarop een charmante, vrijstaande rietgekapte bungalow van 1momgeven door terrassen, moestuin , een kas en een tuinhuisje. Samen met het hele Loef-team wordt er gezorgd voor een gemoedelijke sfeer en ruime aandacht voor de klant. Zowel particulieren als professionals zijn hier aan het juiste adres als het gaat om planten met de juiste kwaliteit… Lees meer. Op woensdag december om 19.


Het belooft weer een zeer verrassend optreden te . Haarlem Night Skate in Vel- sen: om 20. Witte Theater, Kanaalstraat 257. IJmuiden: film Black Swan. Caprera Bloemendaal: kinder- voorstelling Buurman op . Over ons: kwekerij loef levert al meer dan jaar een uitgebreide sortering tuinplanten aan voornamelijk hoveniersbedrijven, overheden en particulieren.


Een bod uitbrengen kan altijd.

Oriënteren doe je op Jumba. Ce site utilise des cookies. En outre, nous pouvons donc capturer le comportement des visiteurs et analyser et améliorer ainsi notre site Web.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts