dinsdag 12 januari 2016

Zwembad de parel openingstijden

Bekijk de openingstijden. De Parel is hét vrijetijdscentrum in Domburg. Voor alle informatie klik h. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Meer zwembad in Domburg.

Hier is het voor jong en oud altijd genieten. Het zwemparadijs beschikt over een groot binnenbad met stroomversnelling waar op u heerlijk kunt dobberen zonder kracht te hoeven zetten. Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Recreatief, banenzwemmen, aquasporten of toch wat anders? The biggest rideschannel from ! Abonneer op ons kanaal en like en deel deze video!


Chek de beschrijving voor meer over ons.

Kom tot rust in de stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna en infraroodcabine. Laat u verrassen door wisselende . Sfeervolle moderne sauna in Grieks-, Romeinse stijl met o. Ook zijn er verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen mogelijk. Ook bowlingbanen, restaurant en squashbanen aanwezig. Wij leiden kinderen op voor het Zwem-ABC van de NRZ (Nationale raad zwemveiligheid). Hierbij gaan wij uit van de leef- en denkwereld van het kin waardoor het mogelijk is dat het kind op zijn eigen ontwikkelingsniveau leert.


We werken in verschillende niveaus, ieder niveau bevat maximaal leerlingen. Er werd besloten dat de gemeente geen structurele middelen meer beschikbaar zou stellen om het zwembad open te . Dit is de website van zwembad Wieringerwaard. Vorig seizoen werd voor de tweede keer sinds lange tijd weer zwemles gegeven in het natuurbad. Het zwembad heeft met het volbrengen van het diplomazwemmen een officiële licentie gekregen . Website url: roompotzwemparadijs.


Zaal, 10u- 23u0 10u- 23u0 10u- 23u0 10u- 23u0 10u- 23u0 10u- 20u0 10u- 19u00. Keuken, 11u- 21u1 11u- 21u1 11u- 21u1 11u- 21u1 11u- 21u1 11u- 19u1 11u- 18u15. ZWEMMERSTERRAS zwembad , 11u- 21u0 11u- 21u.


Heerlijk genieten van een wellness.

Hier vindt u de routebeschrijving naar ons zalencomplex. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen vele vorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege het heilzame klimaat.


De gezonde lucht en het mooie Zeeuwse licht aan zee maken van Domburg een bijzondere plek. Welkom op de gezamenlijke website van zwembad De Schelp en zwembad De Melanen! Zwembad De Schelp is gesitueerd aan de Binnenschelde, centraal gelegen naast het zandstrand.


Zwembad de Schelp is ontworpen met een zogenaamd 4-baden concept. Onder het schelpachtige dak bevindt zich een wedstrijdbad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts