woensdag 20 januari 2016

Afmeting kapschuur

Inclusief bij deze houtbouw kapschuur. In onze eigen werkplaats in Nieuw- Buinen wordt het beste hout geselecteerd bij de bouw van uw houten kapschuur. De afmetingen , plaats en definitieve specificaties van uw houten kapschuur spreken we graag gezamenlijk met u door.


De onderstaande kapschuur is een voorbeeld . Deze houten kapschuur is een sieraad voor uw tuin.

Weggestoken in het landschap en vervaardigd van Douglashout. Deze kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk. In dit stappenplan met tips leest u hoe u zelf uw kapschuur op maat kunt bouwen. Hierbij gaan we uit van een kapschuur (bedoelt als terrasoverkapping) van lariks douglas hout met de afmetingen van meter breed en meter diep. Betonpoeren plaatsen voor de staanders.


Onze kapschuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Een Douglasvision kapschuur is standaard leverbaar in verschillende standaardmaten. Optioneel zijn bijpassende wanden leverbaar. Een vrijstaande Douglashouten overkapping met kapschuur dak is ook in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Deze Douglasvision tuinoverkappingen worden standaard als bouwpakket geleverd. U kunt als optie ook zelf bepalen welke dakbedekking voor u het meest wenselijk is.


Nieuw is de bijpassende prefab rieten . Afmeting (LXB) 390X2CM. Vind kapschuur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht.


Warme sfeer voor in uw tuin. Fundering: Betonnen poeren met daartussen metselwerk. Kapschuur douglas duurzaam en geliefd bij iedereen. Wanden: Bekleed met Douglas planken.

Houtsoort: Douglas, Lariks (staanders 15xcm) Prijs op . Een houten schuur met overkapping in je tuin? Geldersche houtbouw bouwt elk uniek ontwerp om tot een exclusieve schuur met overkapping. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen om uw exclusieve houten schuur te realiseren. Wilt u een grote houten schuur bouwen? Specificaties van deze houten overkapping.


Dakbeschot: 18mm dak hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts