vrijdag 22 januari 2016

Intex frame zwembad rechthoekig

Deze rechthoekige opzetzwembaden hebben een frame en worden vaak standaard geleverd met filterpomp en accessoires. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Dit frame is ultrasterk en deze zwembaden. Dit zijn niet alleen stabiele bevestigin.


Ook de jaren die volgden vloog dit zwembad de deur uit!

Daarom kopen wij standaard een extra grote voorraad van dit zwembad. Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De metal frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c. Er zijn zowel ronde als rechthoekige vormen van dit . Intex rechthoekig frame zwembad 2cm.


Veilig online bestellen. Vind zwembad rechthoekig op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Of leent uw tuin zich nu eenmaal meer voor een rechthoekig zwembad ? Ontdek dan hier ons ruim assortiment aan rechthoekige zwembaden. De leukste kinderbadjes en kwalitatief hoogwaardige zwembaden voor volwassenen koop je op Blokker. De twee bekendste zwembaden gecombineerd in een rechthoekige vorm zwembad.


U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. Uit voorraad leverbaar in 1-werkdagen. Zwembaden rechthoekig met metalen frame.


Met dit zeil houdt u bladeren, vuil en insecten uit het zwembadwater. Dit afdekzeil is voorzien van kleine gaten om te zorgen dat het water blijft ademen. Welkom bij zwembad intex. Wij helpen u graag bij de aankoop van het juiste zwembad.


Metal frame baden kunnen vanwege het frame ook in rechthoekige vorm uitgevoerd worden (tot maximaal meter lang). Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een intex ultra frame zwembad. Schwimm Afdekzeil Solar 450x2cm.


Wilt u liever een rechthoekig ba dan variƫren de maten van meter voor een kinderbad tot bijna tien meter voor het Rectangular Ultra Frame zwembad van Intex.

Sterke 3-laags liner bestaande uit duurzaam PVC en gerasterde polyester. Het zwembad heeft een leegloopventiel, waar je heel handig je tuinslang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts