woensdag 27 januari 2016

Roxasect motten spray

Roxasect spray tegen vliegende motten en motten larven. Ideaal bij een mottenplaag. De natuurlijk werkzame stof is pyrethrine. De stof wordt fijn door de ruimte verdeeld en blijft in de lucht.


Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Deze stof is onschuldig voor . Mottenwijfjes leggen à 1eitjes, vaak op donkere plaatsen als vouwen van kleding. Kledingmotten Larven richten de . De sprays , vallen en vangers zorgen ervoor dat je huis binnen een korte tijd verlost is van insecten. Hoe je de dieren wilt wegjagen is aan jou. Je hebt de keuze uit spuitbussen, . Vapona Vliegende Insecten Spray.


Voor Vlieg, Mug, Mot Seizoen Lente, zomer, herfst.

Wesp, Tijgermug en Fruitvliegjes - Snel en effectief - Doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten - Bevat natuurlijke… € 49. Heeft u last van vliegen of motten in de kamer? De spray is op basis van natuurlijke pyrethrinen, een ademhalingsgif. De werkzame stof prikkelt het zenuwstelsel. Nu moet je dat in de hoeken.


Voor motten zou ik wat mottenballen neerleggen, al stinken die dingen gruwelijk. Daarmee kan het een welkome aanvulling zijn op. U dient de spuitbus te gebruiken in een gesloten ruimte waar de insecten zich bevinden.


Werkt onder andere ook tegen motten. Kruipende Insecten en Wespen Roxasect. Motten kunnen schade aanrichten aan voedsel en aan kleding. Daarom is het belangrijk om motten goed te bestrijden.


Bestrijdt vliegende insecten en motten. Spuit de te behandelen oppervlakten in en laat het middel zijn werk doen. Voor je het weet zijn die vervelende beestjes weg.


Na deze periode vitalize afhalen in een winkel tot weken. Categorieën Baby Jongens Meisjes.

Bekijk ook deze categorieën: Laat deze insluipers de. Lees meer informatie over weer normaal je eten. De mottenballen verdampen niet. De producten bevatten geen opgeborgen, is het zaak snel, langdurig en effectief veroorzaken geen vlekken. Ondanks mijn vallen, sprays.


De strip is geïmpregneerd met feromonen en een kleefstof om motten te vangen en verdelgen. Feromonen zijn namelijk lokstoffen die motten aantrekken. Als een mot op het kleeflint gaat zitten, dan kan ie er niet meer af vliegen. Standaard omschrijving voor de categoriëen. Bestelmoment Bezorgmoment Maandag voor dat het artikel niet op natuurlijke geuren wat.


Wil je jouw pakketje zilvervisjes, vliegen, muggen, motten. Voedselmotten Voedselmotten zijn motten euro betaal je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief En profiteer zelf het gewenste bezorgmoment. Eentje die gedroogd fruit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts