maandag 18 januari 2016

Polyscias roble verzorging

De plant vindt zijn oorsprong in Afrika en Azie en komt . Een plant met een tof karakter en een wild uiterlijk. Het is één van de weinige woonplanten die graag in de schaduw staat en ontwikkelt daar karakteristieke takken waaraan van laag tot hoog mooie bladeren groeien. Het blad kan, afhankelijk van de variëteit, groen, geel of wit zijn, en zowel rond als hartvormig.


Verzorgingstips , In de zomerperiode wat meer water geven, grond mag dan vochtig zijn. De winterperiode mag de plant droger staan.

Polyscias is een heel bijzondere kamerboom. Kwaliteit, Deze kamerplant is met zorg geselecteerd door de groenspecialisten van Intratuin. Deze kamerplant heeft een mooie groene kleur, maar de bladeren kunnen ook een witte of gele kleur bevatten.


Af en toe wat water en een beetje voeding doet haar goed groeien. Met een beetje zorg kan ze tot wel meter hoog worden. Hoe kunt u de plant het beste verzorgen ? Half schaduw en schaduw mogelijk. Eén keer per twee weken water .

Gratis bezorging boven €45! Gemakkelijk te verzorgen kamerplant welke niet vol in het licht hoeft. Door zijn bijzondere uiterlijk een goede sfeermaker voor veel plaatsen. Helaas, dit artikel is momenteel niet leverbaar!


Ideaal voor kantoor of als je een gemakkelijk te verzorgen plant in huis wil. Zet de plant op een zonnige plek. Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende dagen op minimaal heeft gestaan. Voeding Voedingsstoffen hebben . Deze solitair is een gezonde, sterke binnenplant met glanzende gewelfd ronde, donker wijnrode bladeren. De struikvorm zorgt voor een relaxte, exotische sfeer in uw woonkamer of kantoor.


Sterke kamerplant met glanzend groene bladeren. Oorspronkelijk afkomstig van de Polynesische eilanden tot aan India en Zuid-Amerika. Deze plant geeft sfeer in de woonkamer! The leaves are of a dark green pigment, glossy in texture, and are tripinnate and appear divided.


Individual leaves vary from narrowly ovate to . Meer informatieDirect bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts