woensdag 13 januari 2016

Husqvarna zitmaaier prijslijst

Onze Riders, zitmaaiers , zijn het perfecte voorbeeld. Hiermee komen alle voorgaande prijslijsten te vervallen. Veiligheidsbroek Classic, heupbroek. Husqvarna persoonlijke beschermingsmiddelen.


Ik zoek een zitmaaier of frontmaaier zoals een husqvarna of stiga, john deere en toro . Zo goed als nieuw Ophalen.

Vind husqvarna zitmaaier op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veilighei zodat u uw werk efficiënt kunt doen. De TS 1is een gebruiksvriendelijke tractor voor huiseigenaren met een kleine tot middelgrootte tuin.


Het is een efficiënte tractor met zijuitworp en een slim en ergonomisch design. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker, u geniet ook van de rit! Dankzij het brede assortiment accessoires en een ingebouwde keuze voor de maaimethode, kunt u met uw zitmaaier.


Naam, Sterke pk zero turn zitmaaier.

Ariens Ariens IKON-X zero turn zitmaaier 26. Prijssoort , Margeregeling. Naar aanleiding hiervan nemen wij contact met u op voor het inplannen van een datum voor het afgesproken onderhoud.


Geschikt voor tuinen van elke omvang, voor parken en openbaar groen. Deze machines zijn sterk en goed te hanteren, ideale werkmaatjes voor. Jonsered frontmaaier (1pk BS, maaibreedte cm., hydro).


Nette goedwerkende machine. Grasmaaiers te koop binnen ieders budget. Bel of kom nu naar onze winkel. Het grote voordeel van een frontmaaier is de grote wendbaarheid tijdens het maaien. Tevens biedt een frontmaaier een goed zicht over het te maaien oppervlak.


Zitmaaiers zijn uitermate geschikt voor het onderhoud van grotere gazons, met verschillende mogelijkheden grasopvangbak, mulching, zijuitworp, achteruitworp of een combinatie van deze. Een door inruil verkregen gebruikte Jonsered Frontmaaier loopt en maait prima kan zo aan de slag. Capaciteit opvangbak: 3l. Door de enorme wendbaarheid zult u minder of geen tijd hoeven te besteden aan kanten trimmen. Welkom bij Breider Tuinmachines.


Van harte welkom bij Breider Tuinmachines BV.

Naast het meest uitgebreide assortiment van Nederland bieden wij u een eigen service- en onderhoudsdienst en een . Castelgarden XF 140HD 72cm. Waaronder een speelgoed kettingzaag. Erg leuk voor uw kinderen om mee te spelen.


Dit product wordt gratis bezorgd! Met een echt draaiende ketting van pl. De getoonde prijs is inclusief BTW. Professionele accu bosmaaier met vergelijkbare capaciteit als de bosmaaiers uitgerust benzine motor.


Zeer licht in gewicht en een zeer geringe geluidsproductie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts