woensdag 13 januari 2016

Magnolia struik kopen

Snoeien is niet per se nodig. Koop of Verkoop magnolia op Marktplaats. Doordat ze niet zo groot worden ook geschikt voor de kleinere tuin. Sorteer op: Positie Naam Prijs Nieuw. Op de pagina zijn de magnolia struiken zichtbaar maar deze worden ook als boom geteeld.


Als boom zijn het hoogstam bomen.

Ook de groei is verschillend in de soorten. Zo groeit de magnolia soulangeana stijl en met wat minder takken en de magnolia stellata . Struiken koop je eenvoudig online bij bol. Magnolia kopen via onze webshop in veel maten en soorten. Koop Magnoliabomen goedkoop en online bij Tuinplant.


Een meerstammige stermagnolia is erg geschikt voor de wat kleinere tuin door zijn compacte groeiwijze. De meeste magnoliabloesem is rose tot wit van kleur. De struik zal naarmate hij ouder word.


De soorten zijn leverbaar in diverse maten.

Het bekendste soort is de Soulangeana, deze boom geeft erg grote witroze bloemen. U kunt de magnolia in de winter snoeien, knip enkel beschadig dood of kruisend . Bloeit magistraal met grote stervormige witte bloemblaadjes op het naakte hout in de maand maart. Hoogte volwassen plant : tot m. Breedte volwassen plant: tot 3m. Goedkope landelijke bezorging en heel NL. De echte tulpenboom is nochtans Liriodendron.


Zeer gekende struik om als solitair geplant te worden op een beschutte, zonnige standplaats. Best gedijen ze op een frisse, doorlatende, humusrijke, niet kalkhoudende grond. Oorspronkelijk komt de magnolia uit Noord- en Zuid-Amerika. Tegenwoordig zie je de struik voor.


XXL stamomvang, zware boom, potgekweekt, € 350. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Kies dan voor magnolia stellata. Ze doet echter niet onder voor haar grotere broers en zussen.


Ook deze magnolia geurt heerlijk en de stervormige bloemen in wit of lichtroze zijn . Het is een winterharde struik. U kunt in de periode van april-oktober geen bomen met blote wortel selecteren.

Wij controleren elke order zorgvuldig. Hij bloeit in de maanden maart en april met geurende wit. Kopen die struik dus, en als je de plek er voor hebt de boom. Want dat voorjaarsfeest willen we niet missen.


Water geven: Geef ook de boom af en toe water. Zeker bij droogte in de zomer kun je best de tuinslang er even onder leggen. Een andere naam voor de magnolia is de Beverboom.


De stuik zal, naarmate hij ouder wordt bolvormiger zijn. De stam is glad en grijs en jongere takken zijn behaard. De hoogte na jaar is m. De bloeiperiode is april.


Nederlandse naaBeverboom Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen . Deze plant is zeer winterhard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts