woensdag 13 januari 2016

Eremurus kwekerij

Fax, mail of stuur per post uw bestellijst een weekje eerder door, dan staat alles voor u klaar. Er worden geen planten verstuurd. Bestellingen moeten afgehaald worden op ons adres, Kapellekouter te Massemen (Wetteren).


Naald van cleopatra bloembollen. Als kwekerij met een groot assortiment, kunt u bij ons uw favoriete kleur en aantal bollen bestellen.

In de Webshop kunt u zien welke soorten er nu beschikbaar zijn. Alleen de allerbeste verse bollen worden voor u uitgezocht, en de korte teeltbegeiding zorgt voor het voor het beste . Globaal gezien zijn de meest bekende varianten, de Ruijter hybride, Robustus, Isabellinus, Himalaicus en Shelford hybride. Naast tulp en Crocus telen we ook Eremurus. Ze worden gesorteerd op lengte en aangeboden op de veiling te Aalsmeer.


Admiraal heeft naast de handel in bijzondere bol- en knolgewassen een grote eigen kwekerij , met als specialiteit de teelt in Anemone, Begonia en Oxalis. Over de wortels heb ik slechts een dun laagje compost gedaan.

Alles om de plant maar zo droog mogelijk te houden. Dat klinkt aanlokkelijk, maar voorlopig komt het op mijn geduld aan, want eremurus heeft twee jaar nodig voordat . De op internationale rassenlijsten naar de kwekers genoemde Ruiters Hybrids en Shelford Hybrids bloeien wit, geel, oranje en roze en worden 8-m hoog. Verder zijn er ook nog afzonderlijk benoemde rassen, bijvoorbeeld 'Cleopatra' met oranje en ' Image' met . Eremurus x isabellinus is de soort met de meeste rassen. COLCHICUM AUTUMNALE ALBOPLENUM. CAMASSIA LEIGHTLINII SEMIPLENA.


CROCUS SPECIOSUS ARTABIR. ERYTHRONIUM REVOLUTUM WHITE. De Groot Heemskerk Tulpen Lelies White beauty Favorite.


Het is een tot de verbeelding sprekende plant die eigenlijk niet tot de bloembollen behoort maar wel in het bloembollen plantseizoen verkocht wordt. De bollen komen rechtstreeks uit eigen kwekerij , en worden met onze handverpakte kwaliteitsgarantie geleverd. De bollen kunnen vanaf begin oktober tot. Kwekerskwaliteit bloembollen.


De bloem-aar bloeit langzaam van onder naar boven open, de geslachtsnaam doet dan werkelijk eer aan glorious beauty, symbool van opvallende schoonheid.

En na de bloei, onstaat er vruchtvorming zoals bij frambozen, bloemen maken dan plaats voor kogelvormige groene vruchten. Handelskwekerij Rob Beentjes. Ik verzorg ook grote partijen bloemen voor exporteurs en retail. Ook verhandel ik de bloemen van tuinders die geen lid zijn van de veiling.


Zelf verzorg ik het transport. Omdat wij het hele proces – van kwekerij tot export – zelf in de hand hebben, kunnen we de kwaliteit in alle facetten sturen. Elke bol wordt met zorg gekweekt, gekeur verwerkt en bewaard zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.


Deze bloembol heeft lange vlezige wortels, wanneer de wortels op de grond uitgespreid worden, lijkt het of er een . Uw planten worden pas bij de kwekers verzamel nadat uw bestelling is geplaatst, daarna worden ze bij een ophaalpunt bezorgd. Alleen op deze manier bent u gegarandeerd van verse en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts