donderdag 14 januari 2016

Kerstshow de boet 2016

Elk najaar, als het dag na dag donkerder wordt, wordt het bij De Boet lichter en lichter. De kerstshow wordt opgebouwd. Na zoveel jaar is het een echte traditie geworden: van half oktober tot eind december ademt alles in De Boet KERST ! Ben je dol op kerstmarkten en winterfairs?


Kerstshow bij tuincentrum de Boet. De route ging weer langs.

Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige Kerst -Kado-Show en laat je betoveren! In onze Kerst -Kado-Show kan je heerlijk struinen in de verschillende stijlkamers, het kerstbomenbos , de prachtige verlichtingsafdeling en door het winterse Miniatuurlandschap. In onze webshop laten wij slechts een kleine impressie . WIJ VERLOTEN EEN LANDLEVEN VERANDA Zou jij dit bij jou in de tuin willen? Het ezeltje was onverwacht geboren en op deze foto is hij dagen oud.


Bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen : kerstbomen , kerstcadeautjes , kerstballen , kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Gisteren zijn Elly en ik naar de kerstshow van Tuincentrum De Boet in Hoogwoud geweest.

Eerst heb ik haar maar verrast met een bijzonder landelijke route er naartoe. Handig als je een man hebt die al die leuke binnendoor weggetjes kent, komt omdat hij veel in deze omgeving gewerkt heeft. Het is al bijna een traditie geworden: met Wonen Plus Welzijn in samenwerking met de ouderenbonden naar de schitterende kerstshow van Tuincentrum “ de Boet ” in Hoogwoud. Deze week ben ik weer bij Tuincentrum de Boet geweest.


Zou de kerst show al klaar zijn? Zoals iedere week ga ik naar mijn, zei woont in Hoogwoud. Dus als we ons vervelen, gaan we nog wel eens langs Tuincentrum de Boet. Dit is dan gelijk maar mijn sport (lol) lopend naar Tuincentrum de Boet , of op . Buitenlust Buurtvereniging Buitenlust rijdt naar De Boet voor kerstshow.


De Morgenster van € (maar nu voor € 99) leidt je de weg naar het kribbetje met de plastic Jezus in de stal van het tuincentrum. Precies op het moment dat jij de bloemetjes niet meer buiten kan zetten, verandert het hele tuincentrum in een warm (want: overdekt) Winter Wonderland. Zonnebloem afdelingsnieuws. Het is alweer enkele jaren geleden dat we de kerstshow van tuincentrum de Boet bezocht hebben.


Dit jaar gaan we gezellig met de bus naar Hoogwoud waar we de kerstshow gaan bewonderen. Ben jij een echte kerstliefhebber? Dan ben je vast ook fan van de kerstshows in de tuincentra!


Wij tippen de tien leukste in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts