vrijdag 8 mei 2015

Rivierabad spijkenisse zwemdisco

Locatiemanager: Tim Verbraak. Ontvang onze nieuwsbrief. Kom vrijdag oktober naar het Rivièrabad voor een spetterende Halloween zwemdisco. De zwemdisco begint om 19. Kom gezellig met je lover naar de zwemdisco !

SPIJKENISSE – Vrijdagavond mei rond 20. Er waren tijdens het ontstaan van het incident 2tot 3kinderen aanwezig in het . Veel kinderen kregen plotseling last van tranende ogen. Sommigen hadden ook moeite met ademhalen en kregen een bloedneus. In het zwembad was een zwemdisco bezig. De entree voor de zwemdisco is €inclusief een hapje en drankje.


De temperaturen dalen, dus is het tijd voor de herfstkriebels zwemdisco. See what people are saying and join the conversation.

Snel en zonder account bestellen. Betaal via uw eigen bank. Verdere informatie volgt nog. Tijdens het incident waren ongeveer 3mensen in het . Aanstaande vrijdag is de laatste zwemdisco van dit seizoen!


Nog maar dagen tot de laatste zwemdisco in Schiedam! Laatste zwemdisco van het seizoen in Schiedam! Op vrijdagavond november zal er een Glow in the Dark zwemdisco in het Rivièrabad worden georganiseerd. Tijdens de zwemdisco worden de laatste hits gedraaid waarop gezwommen en . Optisport Zed Sop Onderwateravontuur. Er worden verschillende activiteiten georganiseer zoals zwemdisco , kinderfeestjes, schoolreisjes en aquasporten.


Voor vergaderingen en cursussen tot twintig personen is er ook een multifunctionele ruimte aanwezig. Voor al uw zwemplezier komt u natuurlijk naar. De vakantie is helaas voorbij, maar om deze week goed af te sluiten is vrijdag de Zwemdisco weer terug met een heerlijke beach party!


We zorgen voor een berg strandballen, . Posts - See Instagram photos and videos from ' rivierabad ' hashtag.

Spijkenisse sloopt woonwagen op kamp Groenoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts